Internet tillbaka..

2010-09-29 @ 11:00:36

Tjoo..

Nu har vi äntligen fått vårat internet tillbaka.. helt sjukt vad man är beroende av det. och speciellt det där jäkla facebook. Vet inte hur många gånger man är inne om dagen bara för att se vad andra skriver och gör. Men som människa så är man nog en riktigt nyfiken liten sak.
Vi har kommit någorlunda i ordning i huset..
Vi trivs som fiskarna i vattnet och det är helt underbart.. det är nu man tänker på varför man egentligen väntat så länge med att köpa hus.

Sedan jag skrev sist så har jag hunnit med två besök hos barnmorskan och allt ser toppen ut som hon utrycker det. Hon konstatera att jag hade en väldigt lättsam och fin graviditet. Men som jag sa till henne, visst jag har haft en toppen graviditet , inga krämpor alls och kan verkligen inte peka på något negativt med att vara gravid.. men man får inte glömma att jag har hela förlossningen kvar.. Jag håller alla mina tummar o tår att den också kommer att gå smidigt undan.
Jo en negativ sak finns de med att vara gravid och det är att man blir så  otymplig. Svårt att vända sig smidigt i sängen mm..Men annars finns de inget jag kan klaga på iaf.

Ja vi har även hunnit med ett dop och bröllop. Det var så vackert och ingens ögon var nog torra då Carro och Göran med barn kom in i kyrkan och lyste av lycka och glädje. Tack så hemskt mycket för att vi fick vara med på eran stora dag. Allt var så jättevackert och vi önskar er all lycka i framtiden.
Och sen så var vi tillbaka till vardagen igen..
Jag sitter just nu o kikar på våra bästa år medans tvättamaskinen gör kläderna rena. Mollsan har jag skickat ut på gården och hon ligger o solar ser jag nu :) Niklas på jobbet. Allt som vanligt..

Lite senare så byter vi, då är det jag som sticker iväg o jobbar och niklas blir hemma med mollsan. Det kommer säkerligen vara ute i trädgården och grejja, klippa gräset tror jag han kommer göra.
Senast jag jobba och han var hemma så hade han plockat upp varenda buske o träd som vi sagt att vi skulle rensa bort, de hade han tagit bort och stampat runt i hela trädgården men fasiken vad fint det blev.. som ett helt annat hus nu ju.

Nä nu måste jag vika tvätt och sätta i garderoberna för att sedan hänga upp ny tvätt.. 
Finns alltid något att göra, bara man vill.

Vi hörs.

Puss o kram 

Vårat hus..

2010-09-15 @ 18:12:39

Hej vänner..

Nu har vi äntligen flyttat till vårat underbara hus, kan nog erkänna att jag inte riktigt fattat det än.
Vi fick flytta in den 1 sep som det var sagt men efter lite strul. För de första så var det inte urstädat i huset den dagen o för det andra så har jag aldrig varit med om en sån fuskstädning som dom gjorde.. usch det började verkligen inte bra.. Vi fick inte våran WOW känsla när vi fick nycklarna och skulle börja flytta in för de var så dåligt städat... Men nu är de bekymmren som bortblåsta. Det är rent o fint här hemma nu. Vi har faktiskt gjort en hel del här hemma. Vardagsrummet är som gott som klart bara en vägg som ska gipsas och målas o sedan ska det in ett barbord med stolar där men de kommer med tiden. Annars är allt annat på plats som hyllor, den fina fondväggen blev kanon bra och jag är så supernöjd. Hallen är målad o klar. Köket har vi inte behövt göra något åt mer än att sätta upp gardiner o lite smått o gott och det är självklart också gjort.. Barnrummet har inte riktigt blivit något barnrum ännu.. det står lite saker där inne som självklart tillhör vårat kommande barn men det är också lite saker som ska ner i källaren men det tar vi sen. Spjälsängen är uppe och bäddad och står i vårat sovrum i väntan på att få prövas.. Vårat sovrum har vi haft upp hyllor o gjort bebott. Vi har inte rustat de nå ännu utan vi lugnar oss med det tills vi vet hur vi vill ha det.. Ja vi har lyckats gjort det mysigt och fint här hemma..

Det har även hänt en massa ute i trädgården med kan jag tillägga.. Man håller på hela tiden o det är så roligt. Tänkte strax ta med mig Mollsan ut på baksidan o grejja lite ute.. kanske rycka upp några buskar till :)

Annars är allt som vanligt kan jag tillägga.. magen växer o allt ser bra ut om man ska gå efter vad min barnmorska säger. Har gått upp 8 kg hitills  och då har jag åtta veckor kvar, kanske lite till.. så vi får se vad vågen slutar på innan allt är klart :) Men som vi längtar alltså..men tiden går snabbt ändå som tur är.

Nä nu ska vi ut en sväng innan idol börjar och niklas kommer hem från matchen..

Ha en toppen kväll..

Puss o kram