Spännande liv..

2010-10-31 @ 19:51:38

God kväll!!

Hinner slänga ihop ett snabbt inlägg innan tacopajen är klar!
Denna dag har spenderats mestadels i sandviken, på bågis hemma hos familjen Forssell.
En riktig kanon dag.. Nicke tapetsera och jag myste och pussa sönder Angelina och Benjamin.. det kalla jag för teamwork och att VI tapetsera. haha ;)
Det blev iaf kanon snyggt, han kan han min Niklas.

Tack så jättemycket för en toppen dag med god mat o efterrätt ;)


Men såklart när en sak går bra så går en annan åt skogen..
Eller man kanske ska säga våran dagliga tur??
Jaja det var såhär iaf, vi hade bestämt att klockan elva iorse skulle vi infinna oss på bågis.. allt flöt på, vi kom iväg i tid och kom fram till att vi skulle komma fram till bågis prick elva, trodde vi jaa...

När vi åkt en bit, närmare bestämt kommit till kungsgården och skulle köra om en bil med släp i sisådär lagom hastighet så hör Niklas hur en rem från bilen lossnar.. det var bara att nita och köra av vägen för att kolla upp vad som hände...
Jaa då hade den förbaskade multiremmen lossnat och någon spännrulle.. men kom fram till slut att de gick att köra bilen ändå, så vi tog oss fram till bågis iaf.. dock några minuter senare än tänkt men men!!
Kan tillägga att vi även tog oss hem, utan lysen... allt för att spara på batteriet, skulle batteriet dö så skulle vi inte kunna komma någonvart, då fick vi bogsera men nu kom vi hem iaf.. lampan för att batteriet börjar bli urladdat börja lysa precis när vi parkerat här hemma.

Så nu mina vänner lever vi ett spännande liv.. Jag höggravid kan föda närsomhelst med en bil som inte är körbar.
Men det löser sig alltid. Antingen får svärföräldrarna skjutsa in oss eller i riktig kris får vi väl ta ambulansen då om de skulle strula till sig totalt!
Men bilen ska iaf fixas så fort som möjligt.. delar blir inköpta redan imorgon.

Sådär lagomt skojj att lägga ut en masas pengar på bilen såhär innan jul o allt. Men det är väl sånt man får räkna med när man måste ha något att frakta sitt arsell med :D

Ja ä inte bitter..

Nä tacopaj var det..

Imorgon är en annan dag!

Puss o kram

Litet huvud och skoternsdag!!

2010-10-30 @ 14:47:30

Hejsan!

Börjar väl med att säga att NEJ ingen bebis ännu och inga känningar heller.  :D
Tänkte om det var några som var nyfikna.. speciellt mamma min, hon är otrolig hon.
Hinner man inte svara när hon ringer ja då tror hon stenhårt på att jag ligger o föder :D
Lillmammsen då.. kommer nog kanske hinna ringa en snabbis till dig påvägen till förlossningen ska du se.

Jaja.. vi har nyss kommit hem efter att ha åkt väldigt tidigt iväg på olika ställen som kryddstigen, hagaström och järbo. Det är nämligen skoternsdag och vi båda var sugna på att kika o drömma lite om en ny skoter. Dom första två ställerna var inte så bra och hade väl inte så mycket snyggt man kunde kika på men det hade däremot bohlins i järbo.. Det var smockat med folk och mycket fina skotrar att kika på.. man blev ju helt galen, vill ha vill ha...
Men vi fick ingen skoter med oss hem denna gång iaf men helt saklösa som vi inte därifrån utan vi köpte oss en varsin hjälm.. Jag kan säga att jag fynda.. Köpte min hjälm för 395 kr kosta så lite för att det var en juniorstorlek, så ibland är det bra att ha ett lite huvud, kostar mindre då tydligen :D
Sen hade ju inte jag någon hjälm sen förut utan jag har ju bara lånat av niklas då men nu har jag en alles egen som jag är nöjd med.

ja det var våran dag hitills det, får se vad vi hittar på till kvällen!

Ha en bra lördag!

Puss o kram

Fynda fynda...

2010-10-29 @ 10:32:26

Sikken härlig morgon...

Det ända som saknas är det vita som ska ligga på marken och täcka hela sverige :D Ja jag menar snö.
Hoppas jag åtminstonde får en vit jul.

Igår fick jag äntligen åka till bågis och mysa en massa med Angelina och Benjamin. De är ju bara för underbara. Tänk att de ger en så mycket de små liven :D
Hoppas att den första tapeten sitter på plats nudå..

Jaha idag då.. det är fredaaag.
Varför är dom så speciella för.. älskar fredagar!!
Jag har mina rutiner sådär innan vi tar helg här på tallplan! Jag brukar diska och dammsuga lite.. bädda och allt som hör hushållet till så man slipper tänka på sånt under helgen utan kan då bara ägna all tid åt varandra och mysa :D
Idag blir det bara att ta det lugnt här hemma..
Niklas måste få vila efter en väldigt intensiv vecka.
Så det blir någon god mat och idol och självklart miljoner tända ljus och brasa.. bättre än så blir det inte. Kan ju också få hoppas på att vårat barn vill kika ut till oss nu i helgen. Men det återstår att se.

Känner fortfarande inget ovanligt.!

Iaf så igår kväll när vi la oss så kika jag in på tradera och sökte på en massa saker och vips så klicka jag hem victoria secrets produkter till oförskämt bra priser.. så nu kommer man lukta gott med en massa bodylotion och parfym. Det där tradera är bra.. man kan få riktigt bra saker för en billig peng. Det gillar vi! :D
Återkommer om vad jag tyckte om produkterna när jag fått hem dom.

Nä nu ska jag äta min banan och kika tv för att sedan sätta igång med dagens sysslor.
Måtte klockan bli 16:00 snart så min älskling kommer hem någongång!

ha en toppen helg allesammans.!

Puss o kram

Springa i trappor men ändå...

2010-10-28 @ 10:49:51

ingen bebis :D

Morn morn eller god förmiddag, vilket som!

Igår som sagt så var det dags att hjälpa jempa att flytta till en lite större lägenhet. Kan också nämna att båda lägenheterna låg högst upp. Ena lägenhetn hade ingen hiss medan den andra hade de men den var ju såklart fullproppad med grejjer så man inte fick plats utan fick ta trapporna :D
Jag klagade inte. Jag sprang bokstavligt talat i trapporna för att åtminstonde få känna någon form av smärta som säger att snart är det dags.. Men icke!!
Jag kuta upp o ner bubba några grejjer som jag kunde ta men kände varken något då eller när vi kom hem och inget idag heller.!
Envisa unge, mamma vill ju ha dig i famnen NU!!
Får ju inte glömma att jag har ju inte BF tid förens den 14 nov. Men jag vill NU!!

Det gick iaf bra med flytten.. var som sagt några grejjer att flytta.

Min kära sambo måste verkligen vara hur trött som helst.. har blivit några långa dagar nu. Han har denna vecka knappt hunnit varit hemma något, utan det har varit först jobb för att sedan bara hem en snabbvända på sisådär en kvart innan de varit dags för, hämta kök, flytta mm.. men jag hoppas han tar det lugnt i helgen. Han måste det. För han är som ett slakt när vi väl kommer hem på kvällarna.
Min kämpe det där...

Nu kika solen fram helt plötsligt.. då blir det en långpromenad lite senare men först kolla klart på våra bästa år och bara vara innan jag börjar med dagens alla bestyr.

Till kvällningen blir det Bågis o myyys med Angelina och Benjamin. :D:D Så tiden får gärna gå lite snabbare nu!

Så ser våran dag ut iaf.. hoppas ni får en lika bra dag som jag!!

Bye bye

Ändrade planer..

2010-10-27 @ 10:41:23

Helloj!!

Idag är dagen då Niklas tror att vårat lilla barn kommer till världen, jag vill så gärna tro det och få det gjort men jag kan säga såhär, jag känner inget speciellt nu men det kan svänga snabbt. Så vi får se än är inte dagen över :D

Igår så var det barnmorske dagen då.. hade tid 11. Allt såg så bra ut med alla värden. Hon tyckte att magen hade sjunkit och när hon kände på magen så sa hon att den lilla nu är fixerad, så nu väntar vi bara på ett klartecken från bebisen allt annat är ordnat. :)

Jag skrev ju att vi skulle till Bågis o mysa med Angelina och Benjamin men så blev inte fallet.. planerna blev ändrade. Det fick bli ikea istället och deras lagerhyllor.
Jösses säger jag bara.. ska man ha ett nytt kök från ikea så skriver dom ut några a4 papper till dig med allt du behöver till det kök du beställt.. sen är det bara gå och plocka bland lagerhyllorna bäst du vill och kan. Jag kan säga såhär.. vi var 4 st där inne med en varsin vagn men innan allt var klart så slutade vi med 5 vagnar. Inte nog med att man ska plocka allt själv så ska man sen till kassorna och de ska scanna av allt igen, det är dock helt omöjligt att lägga alla streckkoder åt samma håll då det är som sagt ett helt kök..´Det tog ju sin lilla tid, men till slut så gick det bra och nu är köket hemma på vallingatan. Måste bara även berätta en sak jag blev så irriterad på när det gäller ikeas system är att skulle du mot förmodan vilja ha hela köket hemkört till dörren så MÅSTE du SJÄLV först komma till ikea och plocka ihop allt som behövs själv för att sedan lämna det kvar där och sen kör dom ut åt dig inom några dagar. Men just de att man måste dit iaf och plocka ihop hela köket själv, då kan man ju göra som vi lika gärna ta med det på en gång istället för att sitta och åka fram o tillbaka i onödan och sedan betala en skaplig summa ändå för de dom kallar hemkörning... jaja..
Men så funkar det där iaf.. bara att gilla läget.

Idag på planerna så står det att ta det lugnt o grejja lite hemma för att sedan åka till hofors o hämta släpvagnen igen och vidare mot sandviken för att hjälpa jempa o flytta..
Får se då om det blir mys på bågis imorgon då.. :)

Nä kika vidare på våra bästa år nu.

Puss o kram

Sista eller nästsista??

2010-10-26 @ 09:54:46

Hallojsan!!

Hoppas ni sovit lika gott som jag.
Idag mina vänner eller närmare bestämt klockan 11 så ska jag befinna mig hos barnmorskan och väga och mäta magen samt så känner hon på magen och vi ska även prata om förlossningen som närmar sig.
Undra om det är sista gången som jag är hos barnmorskan eller nästsista som gravid??
Den ända som vet svaret är den lilla bebisen som finns i min mage.. vi väntar ju bara på att den ska ge klartecken sen så är det dags..

Det är även dagen innan onsdag den 27, dagen då Niklas tror att han ska bli pappa.. det är någon känsla som säger han att han kommer bli pappa imorgon.. och jag hoppas innerligt på att den känslan är sann :D Vi får väl se då.
Men jag får inte glömma att jag lika gärna kan gå över 2 veckor,, men man kan alltid hoppas att den lilla kommer tidigare.
Ni anar inte hur nyfiken jag är på vad det är för en liten i magen nu.. pojke, tjej, utseende.. om allt står rätt till mm..!! Jobbigt psykiskt när man inte vet om allt är som det ska med barnet, så ta och kom ut till mamma o pappa nu och ge oss svaren på alla dessa frågor :D

Till kvällen så kommer vi att vara på bågis hos Nickes syrra och mysa en massa med de små och även de stora :D
En kanon bra dag med andra ord då :D

Hade toppen

Puss o kram

Planering kräver mycket tålamod.

2010-10-25 @ 10:51:30

Hej!

Borde jag ge upp hoppet om att få snö?? Jag har väntat och trott nu i över en vecka att vi kommer få snö med tanke på att grannlänen har det. I leksand var det tydligen så pass mycket att barnen kunde åka pulka. Det var skapligt mycket i stockholm också.
Men inte här i lilla storvik inte.
Jag får nöjja mig med solen som lyser då :D

Gårdagen var lugn.. vi kastade oss ut efter frukosten och grejja lite.. båda var i garaget.. jag kolla på när nicke skruva och drömde om att få köra lite skoter. Undra vad grannarna skulle säga om man drog en repa med skotern på gräsplätten som man har brevid huset?? De skulle nog inte bli så glada tror jag.. så jag får skippa den iden och snällt vänta till snön faller :D

Mot eftermiddagen åkte vi till vallingatan för en fortsatt planering utav kök.. ojojoj.. det är verkligen inte att bara byta kök. det är så mycket som ska inräknas och totalsumman bara stiger sig högre. Sen blir det ju intelättare när ett fönster som i svärföräldrarnas fall strular till hela planlösningen på köket. Det blev några timmar där kan jag säga men jag hoppas att de kom fram till något nudå.. för idag ska de in och beställa köket.

På bebisfronten är det väldigt lugnt måste jag säga.. hoppas den lilla håller på att förbereda sig för att komma ut till sina längtade föräldrar. Men jag känner inget speciellt..
Idag går vi in i v 38 då...(37+0) För att vara mer exakt. Imorgon väntas barnmorskan och då ska vi prata om förlossningen som närmar sig och så hoppas jag att de är sista gången vi är där..
Får se då om Niklas får rätt om sin onsdag den 27 oktober. För han tror nämligen att vi kommer få bebis då.. det är alltså om två dagar. Det är bara att hoppas då på att hans känsla slår in.. varför just den 27 har jag inte en aning om men han säger så :D

Ja jag har inte så mycket mer att komma med för nu..
Ska kolla klart på våra bästa år sedan sätta igång och tvätta en massa för denna vecka är tvättveckan.. jag brukar tvätta varannan vecka :D

Nä dags att gå.. vi hörs.

Dagen innan vardag..

2010-10-24 @ 11:27:37

Morn morn..

Nu sitter jag o min lilla familj i soffan o bara myser o njuter.. Nicke sitter o spelar fifa mollsan sover och jag sitter vid datorn. Njuter av värmen som kommer från brasan som vi tänt. Ibland kan faktiskt söndagarna också vara mysiga :D
Idag ser det ut som att det kan komma några flingor, hoppas hoppas! Har väntat länge nu.. men den som väntar på nå gott väntar alltid för länge. :D

Dagens planer ser ut som följande.. Hmm låt mig tänka.. Ingenting inplanerat. Tar dagen som den kommer. Vi grejjar på hemma med lite ditt o datt..

Gårdagen var härlig må jag säga.. när vi kom hem efter valbo så var vi ute innan det blev mörkt.. höll på dona på varsitt håll.. sedan käka vi lite mat och jag somna en stund på niklas axel sedan i soffan. Men fick inte sova mer än en halvtimme för annars kan jag inte sova till natten.

Efter att jag vaknat till liv så gick vi ner i våran snickarboa.. där Niklas höll på och skruva med någon del till skotern och jag pillrig som jag är vill ju också göra något. Så jag fick hjälpa till, där stod vi en lördag kväll och skruva tillsammans på en del som tillhör skotern... hur ofta gör man det? ;D Men riktigt skojj var det och jag var till stor hjälp dessutom.. så vi tjejer kan vi med :D
Vi gick båda därifrån nöjda och alles svarta och skitiga om händerna, precis som det ska vara :D
Lite skit under naglarna.

Björn kom över en stund med och satt här hemma med oss och Niklas och han spela fifa.. kan säga att han kom 22 och gick hem vi 2 tiden på natten ,så roligt hade dom :D  
De blev som besatta av spelet men de hade så himla kul..

Det var våran lördag de..Lugn och fin..

Idag skulle jag kunna sova lite längre känner jag nu, men jag får väl lägga mig tidigare ikväll istället för att sova bort hela dagen :D
 

Nä till något annat nu!!

Njut av söndagen nu för imorgon är det vardag igen.

Puss o kram

Plastik och smärta..

2010-10-23 @ 17:59:48

God kväll vänner!!

Jag kan börja med att skriva att rubriken inte har något med mig att göra.. jag har inga känningar angående smärta och att föda, jag lovar :)
Utan det jag syftar på är att jag just nu sitter i kikar på plastkirurgerna.. jösses vad ont dom har vissa efter ett ingrepp, men det bli bra också och nöjda verkar de bli med.
Priset är högt för att bli nöjd tydligen och som man brukar säga... vill man bara fin får man lida pin. Det stämmer nog mycket i det!
Tycker så synd om den lilla pojken som ska operera sina öron för att han blir mobbad i skolan över att de tycker att de är stora. Lill tuffeln..
Jaja nog om det..

Denna lördagsmorgon började tidigt.. vi ställde klockan på halv nio och gjorde oss klar för en tripp till gävle/valbo med svärföräldrarna för de ska göra om köket och ville ha med Niklas..
Det är mycket att tänka på när man köper nytt kök, vad ska man ha för luckor, handtag mm.. Det är inte bara att göra om. Men det gick hyffsat bra, även fast de inte kunde läsa vårat usb minne med ritningen som vi gjort på köket så de får komma tillbaka med en utskriven ritning. Annars tror jag att de är rätt så överens om de andra sakerna som luckor och allt som hör ett kök till..
När vi kom hem så slängde vi oss ut i det fina vädret och dona lite mer på tomten.. niklas grejja i garaget med rallybilen och jag tog tag o kratta lite till fast utanför våran tomt, de som är kommunens men de är för lite för dom för att de ska sköta de.. så jag tog tag o kratta ihop alla löv i stora högar för att upp dom imorgon. Det ser mycket finare ut när man öven gör rent där utanför för de känns som en del utav huset ändå..

Nu har vi kommit in och tänt en brasa och bara myser..

Det var våran dag det. Hoppas ni haft en kanon dag ni med.

Puss o kram

Turen varade inte allt för...

2010-10-22 @ 10:35:44

länge.. hade inte samma tur inatt med att sova hela natten utan att springa på toa 2-3 ggr.
Inatt sov jag oroligt igen.. vet inte varför med nu på slutet så har det blivit så.. man är kanske lite spänd och förväntansfull. Man vill känna något, men tyvärr inga känningar ännu.. eller jag vet inte riktigt vad det är jag ska känna heller för den delen :D

Jaha gårdagen så blev det till att kratta här hemma.. och jösses säger jag bara vad löv det finns. Idag måste jag ta reda på alla mina fina högar så man inte snubblar över dem och sen så ser det lite finare ut när de är borta.
Sen tror jag att vi är klar på gården inför vintern..
Bara sen att invänta våren och få börja med våra projekt som vi har.. och det är en hel del kan jag säga.. men jag längtar. Men först vill jag ha lite snö, vinter, jul  och allt som hör det till :D

Ja hörrni jag kommer inte med nå vettigt idag.. samma gamla vanliga.
Blir att grejja lite här hemma innan vi tar helg. sånna där vardagliga sysslor. Det ska bäddas rent i sängen.. diskas.. dammsugas för jag ser några dammtussar här o var :D

Ja så ser våran för och eftermiddag ut. Till kvällen blir det idol o mys...

Ha en toppen helg alla! Så håller vi tummarna att jag kanske ligger på förlossningen i helgen...

:D

Puss o kram

Hela natten lång..

2010-10-21 @ 10:17:40

Vilken vacker morgon hörrni.. det ända som saknas är det vita täcket som ska ligga över vårat land nu om jag får tycka något :D

Jag har sovit som en prinsessa inatt, har fått sovit hela natten, utan att gå upp på toa en ända gång. Helt underbart. Man blir extra glad när sånt händer, för det händer inte allt för ofta nu förtiden att man får sova en hel natt utan att man måste upp.
Så idag kan jag föda.. känner mig utvilad och pigg.. men så kommer nog inte fallet att bli.. jag får nog vänta ska du se!!

Gårdagen blev lugn, vi var bara hemma.. gjorde mat och poade här inne innan vi slog oss ner i soffan och bara myste med tända ljus och brasa.. Underbart!!

Idag tänkte jag som vanligt ta det lugnt nu på förmiddagen för att sedan bege mig ut och kratta lite llöv hade jag tänkt mig.. passa på medans solen är framme. Sen kan det vara skönt att få bort de stora löven innan snön kommer! Så ser mina planer ut för dagens hitills iaf.
Får se vad som händder senare.

Man kan ju alltid hoppas att det vänder snabbt o att jag ligger på förlossningen och får se vårat barn komma till världen. :) Bara en önsketanke sådär för denna dag.

Nä frukost var det.

Undra hur..

2010-10-20 @ 10:50:06

Morn Morn..

Behöver jag skriver vad jag gör som vanligt vid denna tid? Nä tänkte väl det.. kan bara säga, frukost, soffa, våra bästa år så förstår ni säkerligen :D

Tror ni det kommer snöa idag.. jag hoppas jag hoppas.
I leksand snöar det tydligen och jag är så avundsjuk på er Johanna.
Det måste vi en vit jul även detta år, men visst hinner snön komma till julen det är ju trots allt drygt 2 månader kvar.

Idag känner jag mig så tankspridd.. det är så mycket som snurrar i mitt lilla huvud. Jag undrar och funderar över när den lilla tänker kika ut, börjar bli lite smått nervös.. men ändå så känner jag mig redo jag vill NU!!
Sen tänker jag på hur det lilla knytet kommer att förändra våra liv.. undra hur våra liv kommer att se ut när vårat barn kommer ut. Vad har vi för rutiner då mm..
Ja det är mycket som snurrar men det är tydligen så det ska vara när man är gravid :D
Jag är inte deppig bara lite tankspridd..

Kan även berätta att gårdagen var kanon med mamma. Det blev verkligen en heldag med mamma. Vi började med valbo för att sedan avsluta i några affärer i sandviken.
Det blev lite shopping för både mig o mamma men mest ifrån ikea.
Jag köpte inget åt mig själv.. känner ingen lust till det nu när man är gravid.. jag tar det sen. Istället köpte jag o piffa upp hemmet lite.. hallen fick sig en släng. En ny hylla och några andra ljus mm så blev det som en ny hall och jag är supernöjd. :D
Idag blir det bara en hemma och poar dag för mig.
Ska först kolla klart på våra bästa år för att sedan ta tag i disken, hoppa in i duschen och göra mig någorlunda fräsch..

Får se sen vad vi hittar på när Nicke kommer hem.

Ha en toppen dag och så håller vi tummarna över att innan denna dag är slut att även vi får snö :D

Puss o kram

Egentid med mammsen..

2010-10-19 @ 09:51:32

God morgon..

Det var lika grått idag igen, men så himla mysigt. Är lite små trött idag. Sov inte allt för bra inatt men så är det.. inget att gnälla över. bara att göra det bästa av situationen.
Gårdagen blev kanon.. när Niklas slutade så åkte vi till mina föräldrar och han hjälpte pappa min med att lägga klart golvet och det blev så fint och snabbt gick det med. Han kan han min Niklas.
Han är så duktig och jag blir stolt :)
Mamma och pappa blev supernöjda.. pappa vet inte riktigt hur man lägger golv och sen tar det sån tid för han när han ska göra något som han inte är hemma på.
Nu skryter han stolt om att det är hans svärson som lagt golvet :D
Vi avslutade kvällen emd mat och massa prat. Riktigt bra dag och kväll.

Nu sitter jag här i soffan igen då.. har faktiskt ätit frukost redan utan att kolla på våra bästa år till. :D
Jag ska nämligen ta och gör amig klar för dagen efter att jag skrivit klart för idag ska jag och mamma min ha en dag tillsammans i valbo. Vi brukar ta oss sånna dagar, kanske en gång i månaden. DÅ tar vi oss tid båda två och åker o shoppar tillsammans och bara myser en massa. Tror jag är viktigt men egentid med mamma sin.
Jag uppskattar det väldigt mycket iaf. :)

Nä nu ska jag göra mig klar för att sedan åka.. återkommer kanske senare det återstår att se..

Ha en kanon dag.!!
puss o kram

Vindarna vänder och det är snabbt!!

2010-10-18 @ 10:19:21

God morgon vänner..

Snacka om att vindarna vänder snabbt.. från kanon väder i helgen.. ett riktigt härligthöstväder till en grå dag. Men det har sin charm det med. :)

Har hunnit varit ut med Mollsan och det var skönt ute även fast det var mulet och grått. När det är sånt väder så bara myser jag en massa.. tänder ljus och bara är.
Japp jag älskar att mysa.

Jaha vad står på schemat idag då tro..?
Jo en fika var inbokad med Camilla en gammal barndomskompis till mig men frågan är bara om vi hinner ta den för jag kan inte på eftermiddagen vid fyra och hon hade svårt att finna tid före.. så vi får se om vi får skjuta upp fikan till en annan dag i veckan då :) Men det ska bli riktigt roligt att få träffa henne och prata en massa strunt som det alltid blir :D
Annars när Niklas kommer hem så far vi vidare till hofors och mina föräldrar för att Niklas ska lägga klart deras golv och så blir vi bjudna på mat. Snacka om att älsklingen min är populär, han kan då allt och alla vill ha hans hjälp. Jag blir stolt såklart :D

Idag kan vi cheka av ännu en graviditets vecka då.. jag går in i v 37 idag.. vilket innebär på pappren att det är bara 3 veckor kvar till BF! Men jag kan inte låta bli att hoppas och önska att den lilla kommer ut tidigare.
Jag känner mig redo nu.. det är jättemysigt att vara gravid och allt vad det innebär men jag spricker av längtan och nyfikenhet nu.
Jag är redo för dig vårat lilla mirakel.
Jag vill möta smärtan nu.. jag är beredd. Ge mig ett tecken på att du vill komma ut snart då.

Som sagt jag är redo.. är du lilla pyret??

Nä nu ska jag göra det jag älskar allra mest.. äta frukost i soffan framför våra bästa år :D Jag vet att jag är knasig, men sån är jag :D

Ha en toppen dag allesammans.

Forever and ever <3

<3

Ser ut som en..... BULLE!!

2010-10-17 @ 21:27:01

Hej hej!

Då var det söndag då. Vilket innebär att man lär ställa om sig igen för vardagen igen.
Denna helg har som jag skrev tidigare gick i fikandets tecken..
Både min svägerska och niklas kusin björn fyllde år.. så nu ser man ut som en bulle efter två daagars kalasande med en massa kakor, bullar och tårta.. men ack så gott det var!
Vi har dock inte bara fikat utan även gjort en hel del nytta denna helg med. Som tex hjälpt pappa min med att lägga golv, ska fortsätta där imorgon med... VI ska fortsätta lägga golv. Haha.
Vilket innebär att jag kollar på medans Niklas lägger.. jag är ju arbetsledaren!!
Sen så stapla vi upp all ved som vi tagit hem så nu står den prydligt vid garaget, lär dock tillägga att skotern är på plats med och om jag hade en nöjd pojkvän igår då han fick gasa lite med den och känna som han själv säger det..kärlekens doft (2 takt). :)
Idag då så tog vi hem husvagnen med och gjorde klar den inför vintern, tog ur alla dynor och allt som var i den för att sedan torka och dammsuga den så nu är den fin, ren och fräsch och redo för en vinter!!
Återigen VI.. bytte däck, så nu är vintersulorna på. Bilen blev inte lika snygg med nu är det mer komfort, inte lika stuttig. Nä Niklas bytte däck och jag tvätta av 18 tummarna så nu glänser dom och väntar bara på att det ska bli vår så man får sätta på dom igen.
Ja det var väl allt.. skönt att ha sådant gjort.

just nu sitter vi båda i soffan o gäspar ikapp så vi ska väl krypa till kojs nu.

Vi hörs mer imorgon..

Packa bb väska..

2010-10-15 @ 12:35:10

Hej vänner!

Idag är det fredag, underbart. Det innebär att denna helg får jag ha niklas hemma.. nu har han varit iväg två helger i rad på olika saker som han älskar. Men denna helg är han min. Jag verkligen älskar när vi får kliva upp tillsammans och äta frukost och bara vara. Det är mycket värt för mig. För på vardagarna hinner vi inte med sånt. Det är så mycket annat då så därför är det lite extra härligt på helgerna när vi får umgås en massa.

Denna helg kommer gå i fikandets tecken. Vi har två i släkten som fyller i helgen båda på söndag men en ska ha fika imorgon och den andra på söndag. Så under denna helg kommer man troligtvis att lägga på sig ett kilo till då :D

Annars då? så blir det inte mycket mer avancerat än så.. ta det lugnt grejja o dona lite i och utanför huset. Plocka med veden ska vi göra iaf.

Idag vet jag iaf att vi ska till valbo en sväng, jag ska in på ikea o handla lite saker och Niklas ska kolla efter en vinter jacka åt sig. Får se vad vi kommer hem med då... brukar bli så att jag handlar det jag ska och sen är jag nöjd men Niklas brukar handla lite mer än det han sagt att han ska ha.. :D Det är så kul när han handlar åt sig själv, så mig gör det inget. Lite störande är det dock att han har fler par jeans och byxor än vad jag har.. och jag är tjej..
HMM!!!

Jaja får handla på mig sen efter att vi fått våran lilla bebis.
Just nu kan jag ha Niklas jeans så det är bra.. känns som man fått en ny garderob när man får gå och rota bland hans kläder :D

Nä om man ska ta och övergå till de vardagliga sysslorna, som att diska, bädda sängen mm.. har även tänkt mig att göra rent ugnen. Bara att passa på medans man har ork och energi.

Jag tänker även varje dag att jag kanske borde packa BB väskan.. men jag vet inte det är något som säger att jag inte ska göra det än för då kommer det att dra ut på tiden ännu längre. Men jag vill ju inte stå där i sista minut heller o packa.. så jag packar nog bebisens väska idag så är den klar så får jag kraffsa ihop något åt mig sen när det börjar närma sig. Det är ju inte hela världen om man glömmer något för Niklas kan ju alltid åka hem och hämta det efter förlossningen. Det viktigaste är kameran, den får vi för guds skull inte glömma..

Nä en laddad kamera måste jag ha hela tiden ha i tankarna :D

Ha en toppen helg nu allesammans.

Puss o kram





Kom ut till mamma och pappa nu kära lilla du <3

Ser ljuset..

2010-10-14 @ 10:46:46

Godmorgon vänner.

Vilken vacker höstdag hörrni. Men det blåser isvindar ute.
Själv har jag kurat ner mig i soffan som vanligt på vardagsmornarna, tänt lite ljus och avnjutit en god frukost till våra bästa år.
Har ju hunnit med en liten promenix på morgonkvisten med.

Ni kommer väl ihåg om att jag skrev  igår om att det var några som skulle ha barn före, som jag känner innan det var min tur. Jag kan säga det nu att nu är det bara jag kvar :D
Massa grattis till Johanna och Mattias som blivit föräldrar till en tredje liten prins, lille Hugo!!
Hoppas allt gick bra.
Vi måste verkligen åka och hälsa på dom snart.. vi har inte gjort det än sen det flyttade till leksand. Men vi har sagt det så fort vi fått vårat lilla mirakel och kommit i det hela så ska vi ha en bebisträff :) Men då hinner ju Hugo bli hela 1 månad.
Det lustiga är att jag och johanna hela tiden sagt att vi ska gå och vara gravida samtidigt i och med att vi båda försökt länge.. eller vi har väl inte försökt allt för länge, inte utöver det normala.. men 7 månader efter att jag sluta med p piller blev jag gravid och det kändes som en evighet kan jag säga men det är tydligen fullt normalt. Det kan till och med ta upp till ett år efter p piller.
Johanna o mattias därimot har försökt i flera år utan resultat. men nu så när vi skämta om att vi skulle gå gravida ihop så blev det så också :D En månad emellan fick vi tid.
Vad häftigt egentligen.

Så nu längtar man ännu mer, nu när man vet att det är vi som står tur!! Men vi får hålla ut lite till.. om exakt en måndag idag har vi BF. Måtte dessa 4 veckor gå ännu snabbare nu eller att den lilla överaskar sina föräldrar och kommer ut tidigare..

Den lilla kommer när den känner sig redo, jag vet. Men man längtar ju såå...

Jaha undra vad denna dag har att bjuda på?
Vet iaf att jag täntke slänga ihop en äppelpaj till nicke kommer hem så han får smaska lite gotta efter jobbet.. :)
Det visar sig vad vi håller på.. men jag kommer ju inte undan de vardagliga sysslorna. :D

Ha en toppen dag trots att det blåser isvindar.

Puss o kram

Mitt i veckan..

2010-10-13 @ 11:34:32

Hej..

Då har vi kommit till mitten på veckan då. Onsdag.. lillördag för vissa!
Gårdagen blev lugn.. åkte till barnmorskan och allt såg bra ut och jag fick min OK stämpel. Ska tillbaka dit om två veckor igen och då ska vi göra upp en förlossningsplan om jag förstod det hela rätt.
Det är verkligen inte långt kvar nu, och jag blir bara mer o mer otålig och vill ha mitt barn i min famn NU!
Nu när jag sitter och skriver så vet jag att Johanna en kompis till mig är inne och kanske kommer hem med en liten Hugo. Hon skulle kanske sättas igång idag för att några värden inte visade sig vara bra. Så jag håller tummar och tår för att ni får med en lille Hugo hem idag och att allt går som det ska!!

Efter johanna är det min tur.. har haft några stycken nu som skulle fått, har fått före mig som jag gått efter och nu är det bara Johanna kvar sen är det min tur att föda.
Längtar med spänning och liten uns av rädsla med faktiskt. Undra hur det kommer gå? kommer det gå snabbt? är barnet okej? mmm... många tankar måste jag säga.!!

Jaha, undra vad man ska hitta på idag då?
Håller på en hel del hemma men mina tokiga ideer.. men jag tror det blir bra. Har inte lyckats fått niklas att ha upp mina konstverk men snart så gör han det.. det är den där latmasken i han som gör så att han inte orkar. Men han har lovat att han ska men frågan är bara när :D
Igår när han kom hem hade jag tagit upp hela hallen och haft upp tapetserar bord och började tapetsera mina 8 brädor som vi fick över när Niklas spackla igen den fula väggen i vardagsrummet. Har tapetserat dom i samma tapet som våran fond vägg i vardagsrummet sen ska jag sätta dem på en annan vägg här i vardagsrummet så det bli lite mer färg på den väggen. Kommer bli så bra så.. har redan satt ut dom som jag skulle vilja ha dem och det ser riktigt bra ut. Lite unikt faktiskt. Tror inte att det är många som står och tapetserar åtta brädor bara sådär. Men så är det när man har så mycket tankar som man sedan gör verklighet av :D 
Jaja huvudsaken vi är nöjda.. och det blir vi :D 

Nä nu ska jag gå och göra något annat.
Ha en bra onsdag.. hörrni..snart är det helg igen. UNDERBART!!

Puss o kram 

Barnmorskedagen..

2010-10-12 @ 10:25:50

Hej hej!

Jösses vad kallt det är ute.. snacka om att vintern lurar runt hörnet. Underbart och mysigt om man frågar mig. :D

Har precis ätit frukost och sitter nu i soffan och lyssnar på ljudet som tvättmaskinen ger. Japp idag är en tvättdag..har sorterat mina högar, sen är det bara att köra igång och få det rent. Riktigt skönt när det är klart.
Jag har så mycket pyssel i mitt huvud så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Igår kväll satt jag och pyssla lite.. men jag behöver hjälp från Niklas som ska sätta upp några hyllor åt mig, för här hemma får inte jag sätta upp nå hyllor själv.. och det är väl tur egentligen då jag tycker det mesta ser rakt ut när det egentligen är käpp rätt åt helv... för snett!
Sen när man bor ihop med en snickare så ska det vara på millimetern.. så det är väl lika bra att han sätter upp dom så han är nöjd annars finns risken att det måste göras om några gånger om jag ska göra det själv.

Idag på schemat så står det, till barnmorskan. GÅr dit nu varannan vecka. Ska väga och mäta magen samt lyssna hjärtljudet på lilla underverket.
Som man längtar efter den lilla nu.. vill se hur den ser ut, känna doften av nyfödd. Mitt egna barn. Mitt kött och blod. Helt otroligt.
Ta och kom ut till mamma o pappa snart.. vi längtar med spänning efter dig!!

Efter barnmorskan så blir det raka vägen hem för att pyssla lite till och tvätta.

Nog om min dag.. håll tummarna nu för att jag får en OK stämpel av barnmorskan.

Puss o kram

Åter till det vanliga igen..

2010-10-11 @ 11:11:04

Godmorgon..

Hoppas ni sovit gott. Det har jag gjort i omgångar. Både jag och Niklas vakna vid fyra och var klarvakna och kunde inte somna om sedan, så vi låg o prata om allt mellan himmel och gjord. Sedan var det dags för Nicke att dra sig till jobbet stackarn.. han måste ju vara hur trött som helst nu för det är jag även om jag somna o sov gott när han gick till jobbet fram till nu.
Jaja nog om det. Vi får helt enkelt lägga oss tidigt ikväll.

Denna helg har inte varit en utav de bra jag varit med om. Den har varit segdragen samtidigt som helgen försvann i ett svep.. Svårt att förklara.
Igår så sov vi länge, ända till tolv.. Vi båda var trött efter att det blev en sen natt för Niklas som var ute med laget och en annan kan ju inte sova nå ordentligt förens  jag har min andra hälft bredvid mig.
När vi klev upp så satte vi igång med en massa.. eller rättare sagt Niklas började byta ytterdörr.. det blev kanon. Och jag drog iväg med Denise och letade efter tapeter som hon skulle ha men inte hitta.. när jag kom hem så var det nästan fullt hus.. Niklas kusiner var här hemma, de hjälpte nicke med dörren och så kom jag o denise hem och två hundar på det.. så det var full fart. :D Precis som det ska vara.

Mot kvällningen tog vi det bara lugnt.

Idag står på schemat att börja göra sig klar.. försöka få någon fason på sig själv, sedan åker jag o mollsan till valbo och inhandlar present till Angelina som blir hela 2 år idag. Helt otroligt vad tiden går fort.. tyckte nyss det var vi var hem till familjen Forssell för att beskåda deras lilla underverk som var så lite men så underbart vacker. Och idag fyller hon 2 år.. var tar tiden vägen??

Grattis till dig underbara söta lilla Angelina på din 2 årsdag.. vi ses senare!

Nä göra sig klar var det..

Ha en bra dag.

Puss o kram

Lördag morgon..

2010-10-09 @ 10:52:52

Godmorgon vänner.

Måste bara säga det att jag sovit skapligt gott inatt.. har bara behövt gå på toa en gång inatt och det är värt mycket.. det brukar bli att jag går ungefär 3-4 gånger om natten.
Här sitter jag i soffan och har precis smällt i mig frukost, som är det bästa jag vet.. skulle kunna äta frukost till varje måltid.
Har även hunnit med en promenix med Molly..

Såå undra vad man ska hitta på idag då? Niklas han stack vid 5 tiden, den tokern.. till Katrineholm för att kika på rally. Hoppas han njuter riktigt av det för det här är nog den sista helgen som jag släpper iväg han innan bebisen anlänt. Vågar inte skicka iväg honom nå längre efter denna helg utifall vårat lilla mirakel vill kika ut. Man vet aldrig, den kan ju komma tidigare och då vill jag för guds skull inte att han missar det.. och jag vill inte åka in utan Niklas. Jag behöver hans stöd o lugn då kan jag tänka mig.

Så jag har inte räknat med att föda någon bebis idag då jag är själv hela dagen. Efter rallyt så kommer han bara hem en snabb vända och gör sig klar för en kväll med fotbolsslaget sitt :D 

Så åter till frågan, undra vad man ska hitta på idag. Blir nog bara att vara hemma o poa. Kanske ska ta o baka lite. Är både sugen på en kladdkaka och bullar.. så det kanske får bli så idag men tanke på att jag inte har nå andra planer :D

Nä om man ska ta o tända lite ljus o kura ner sig i soffan o kika på någon film..

Ha en bra dag

Puss o kram

och så var det...

2010-10-08 @ 11:06:51

Fredag igen och det innebär att efter fyra här hemma så gör vi helg :D

Vädret är som det var igår och jag har lite att stå i idag här hemma. För det första så har jag ett stort lass med disk som bara står och väntar på att få bli diskat, sen har jag målat väggen i vardagsrummet som Niklas spacklat igen så till kvällen kommer den väggen stå klar hoppas jag. Kommer bli väldigt skönt.. då är vardagsrummet så gott som klart. Skulle vilja byta golv men det får bli ett senare projekt eller så får vi se om ja lyckas att övertala Nicke så kanske de bli lite tidigare än tänkt.
Undra om jag ska måla på kaminen så den blir vitare och fräschare.. så får det nog bli.
Sedan måste jag dammsuga här hemma igen för vi ha slipdamm överallt efter väggen. Men så är det.. Det att få allt detta gjort till kvällen så får man bara ta det lugnt och mysa en massa då.

Annars har vi inge speciellt på agendan idag.. så det återstår att se vad vi hittar på.

Ha en toppen fredag nu!

Puss o kram

Ej på shoppinghumör..

2010-10-07 @ 15:19:13

Hej Hej!

Vilken mysig dag va? Jag älskar när det är lite grått och regnet öser, man får tända massa ljus och bara mysa och få vara lite seg utan att känna någon tvång eller att man måste göra saker o ting. Ibland är det tillåtet att bara vara också.. idag är nämligen en sån dag. Bara vara dag med en massa mys inklämt.

Idag fick jag väckas av klockan som ringde 8 för att äta lite frukost och göra sig klar för idag skulle nämligen jag och Denise ut på lite äventyr. Vi skulle börja med Valbo för att sedan avsluta med sandviken. När vi planerade denna dag igår så var båda så sugna på att göra av med lite pengar. Men jag kan säga såhär när vi åkte från valbo efter att ha gått där i ungefär en timme så kom vi till bilen nästan tomhänta.. Jag kom då iaf tomhänt, Denise fick med sig en bh iaf. Jaja tänkte vi.. Om vi åker och äter lite på american take away så får vi nya krafter o kan då gå på rusta och dollar o spendera lite mer pengar på onödiga saker..
Visst jag handlade, gardiner till sovrummet för 150 kr och en hundleksak till Molly. Sen fick det vara bra för min del. Tror inte Denise kom hem med så mycket mer heller.

Vi var verkligen inge shoppingsugna idag. Vi gick in i varje affär i valbo o kolla på kläder mm men det var liksom inge som vi fastna för... Det fanns inga grejjer idag som skrek mitt namn.

Men jag hade det riktigt trevligt och skönt att komma o göra något annat nångång :D
Nästa gång vi åker Denise då ska vi se till att vi är riktigt shoppingsugna så vi kommer hem med åtminstonde några fler grejjer än idag :D

Tack för idag hörru!!

Jaha och nu sitter jag här i soffan o känner hur trött jag är, skulle kunna somna när som helst.. men lägger ja mig nu o tar en tupplur så kommer jag inte kunna sova till kvällen. Så jag får pina mig vaken lite till.. Snart kommer niklas hem och gå blir det fullfart så då hinner jag nog inte vara trött nå mer.

Kanske ska ta o byta gardiner i brist på annat. Så får det bli.

Ha en bra o mysig dag.
Puss o kram

5 veckor kvar.. kanske??

2010-10-05 @ 10:50:04

God Morgon vänner!!

Det är Tisdag och här sitter jag i soffan och har precis gluffsat i mig en god frukost. Kan även tillägga att jag kikar på våra bästa år med :) Det är det bästa jag vet. Frukost och de programmet, det är som en drog! :)

Ja hörrni det är fem veckor kvar innan våra liv förändras föralltid, 5 veckor...
Det kan vara mindre o det kan vara mer.. men tiden går så snabbt och jag börjar både känna mig lite nervös samtidigt som jag har en sån längtan efter vårat lilla mirakel. Jag är så nyfiken på vad det är för en lite sötnos som ligger i min mage och ger mig sånna sparkar ibland, att man tror att man ska gå av. Vem den lilla är lik, åhh kom ut nu kära lilla du. Mamma och pappa längtar så efter dig!

Men som sagt jag känner mig lite nervös också.. vet inte vad jag ska tro, vill tro att den kommer tidigare men samtidigt är det bara bra att ställa in sig på att jag kommer gå över tiden för att inte bli besviken. Kommer det hända på dagen eller natten? kommer jag hinna ringa Niklas mm.. Det är så mycket som snurrar i ens huvud nu förtiden. Men längtan efter lilla pyret slår det hela faktiskt.

Undra om det verkligen är en liten tjej i magen, det kan ju lika gärna vara en kille.

KOM UT NU, Jag vill lära känna dig  nu. Vårat alles egna lilla mirakel <3

Nä nu ska jag forstätta att prata med Denise i telefonen..

ha en toppen dag.

En lite paus..

2010-10-02 @ 14:42:09

Hej hej!

Tänkte att jag lite snabbt skulle uppdatera bloggen medans jag ändå satt vid datorn innan jag sätter igång med mina sysslor som jag tänkt göra idag.

Min dag har varit kanon hitills.. började med att jobba ett pass på förmiddagen.. när jag kom hem så tog jag ut Mollsan på promenad för att sedan klippa gräsmattan... dock så fick jag inte klippa klart då den jäkla gräsklipparen låter som jag ska strypa den långsam, jag tanka den men den lär ändå inte bra... så för att inte förstöra den ännu mer så packade jag ihop den i väntan på älskling som får kolla vad gräsklipparen har för diagnos.. men jag hann klippa nästan hela baksidan, bara en liten snutt kvar... Jaja nog om det.

Just nu tar jag en lite paus, har fikat lite och tänkte alles strax slänga mig ner i källaren och grejja en massa. Plocka undan och ta bort lite kartonger och dammsuga för det behövs verkligen så slipper man dra med sig all smuts upp varje gång man kommer upp från källaren. Japp så får det bli.

Ibland är det bra att Niklas är ute o roar sig, det blir så mycket gjort här hemma då pga att jag blir så rastlös av mig. Nicke är i mantorp och kikar på STCC..

Nä ni nu har jag inte tid med att skriva mer.. för sitter jag lite till då kommer ja lata till mig och då blir inte källaren ren o fin.. så nu ska ja ta tummen ur baken o sätta igång.

Jag kanske ska ta i baka något till kvällen med?? Hmm återstår att se.

Ha en toppen lördag allesammans.

Puss o kram

Fredag, helg, ny dag...

2010-10-01 @ 10:35:57

Hej vänner!

Vilken underbar dag. Underbart höstväder... snart kommer den härliga vintern som jag längtat så mycket till :)

Idag är det fredag och jag har en hel del på agendan idag. Men jag börjar dagen med det som jag älskar och det är en god frukost i soffan och kikar på våra bästa år. Sedan måste jag sätta lite fart. Måste in till sandviken en vända till försäkringskassan och lämna in en lapp. För att sedan kanske ta en lov in på dollar och rusta o se om jag kan hitta nå fint :D Sedan måste jag hem igen o slänga mig i duschen o göra mig klar för dagen och ta hand om disken som står o skriker mitt namn.. lär även hinna med att dra några repor med dammsugaren sen så är nog de mesta gjort här hemma för dagen. När niklas kommer så åker vi till tippen och till kvällen så har jag bjudit in bror med familj på lite mat.. får se vara vilken tid de tänkt komma. Enis skulle höra av sig om det.

Imorgon så sticker niklas väldigt tidigt för att kika på STCC med sina jobbarkompisar så honom kommer jag inte se på hela dagen.. kan hända att han kommer sent på natten också. Själv ska jag jobba en vända på förmiddagen och sedan får vi se vad jag hittar på. Söndagen blir en slappdag för oss här hemma. Då grejjar o påtar vi lite med allt möjligt.

Ja så kommer våran helg att se ut iaf.
Hoppas ni får en toppen helg med.

Puss o kram