Första besöket på..

2010-11-26 @ 17:10:28

BVC stod på schemat idag!

God kväll vänner.
Det är fredag, helg, idol, mys och en hel del kärlek.. så har och kommer att fortsätta våran fredags att se ut :)

Allt gick så bra på BVC, Wilma har gått upp 200g och det är kanon.. det går uppåt och det är huvudsaken! Hon äter bra nu lilldamen.. nu har hon lärt sig att inte sätta tungan i vägen utan tar ett stadigt grepp om tutten nu!

Ja efter BVC så åkte vi till wilmas mormor och hälsade på.. hon blev så glad så. Kan inte slita sig ifrån henne. Hon hör inte ens när man pratar med henne utan är helt inne i Wilma.
Vi fikade och åt lite mat, alltid lika gott. :)

Vi lämnade även Wilma en liten kort stund ensam med mormor för att åka till affären o med mig hem fick jag mig ett par jeans.. härligt. Som jag längtat efter dessa jeansen så nu slog jag till med all rätt :)

Ja efter hoforsbesöket så åkte vi hem och bara tog det lugnt. Blev att sätta igång en maskin med tvätt, nicke stack ut o grejja med skotern och lillan sov i vagnen och sover där än..
Nakenfis framför brasan.. underbara hjärta!

Just nu så är jag o Wilma ensamma.. niklas stack iväg med sina föräldrar för att ta hem några saker till som de behöver till det nya köket.. han är nog hemma närsomhelst och då blir de någon form av mat och idolkikande. Så himla mysigt.

Nä mina vänner nu ska jag gå och kyssa sönder min vackra dotter.
Ha en toppen helg.
Det ska vi ha och vi ska även fira att lillan blir 1 vecka gammal.

Puss o kram

10-11-20 Bästa dagen i våra liv!

2010-11-25 @ 18:15:09

Hej vänner!

Men med både glädje och stolthet berätta att våran älskade lilla ängel Wilma Öberg har kommit till oss. Som vi längtat och väntat. Men nu har vi vårat lilla mirakel här i våra famnar och vi kan inte slita oss ifrån henne. Är där och bara tittar på henne och kan inte sluta berätta för varandra hur underbart vacker hon är och att vi lyckats så bra.

Vi är mäkta stolta föräldrar kan jag säga :D Det kanske märks med hehe.
Var ett tag sen man skrev sist, men man har inge sug efter att sitta vid en dator när man hellre kan ligga och snusa på sin dotter!

Allt gick bra, såhär i efterhand så gick förlossningen snabbt och bra. men de kändes som en evighet när vi väl var mitt i allt.
Värkarna började på fredagen den 19. Vi hade varit hos niklas syster o hjälpte henne med några saker och redan då fick jag värkar lite då o då, inga regelbudna. Vi blev klar där o bestämde oss för att åka hem o kolla på idol o köpa med oss pizza. Sagt o gjort, vi kom hem skulle precis till och börja äta våran pizza då mina värkar började bli starkare och tätare. Vi tog tid på dem och de visade sig att värkarna kom allt mellan 3-6 min emellan så vi ringde in till förlossningen som tyckte vi skulle komma in. Pappa kom o hämta molly och vi packade ihop det sista för att åka in och föda barn!!

 Klockan var runt halv tio när vi kom in, jag fick två citodon men de kom upp lika snabbt, jag kräktes!! Efter kanske någon timme så fick vi komma in på förlossningssalen där jag fick byta om och de satte ctg kurvan och en nål i handen på mig. Så där fick jag ligga och lära mig andas lustgas! Så vid varje värk så tog jag tag i masken som inte hjälpte ett skit tyckte jag. Jag drog in mycket men glömde att andas ut så där låg jag helt plötsligt o asgarva åt ingenting i några minuter ända till Niklas rappar i för mig att jag lär skärpa mig och då tvärvände det.. jag började störtböla! Hemska lustgas!! Så jag valde att inte ha den kvar efter en stund!
Vid tre tiden kom läkaren in o satte ryggmärgsbedövning, och jag kan säga att det är det bästa som jag tagit. Den hjälpte mig till max o jag var supernöjd.. kände liksom inte ens när värkarna var som värst! Jag kunde sova en stund. Så jag och Niklas sov i ca 3 timmar, riktigt skönt.. det behövdes. Vid sex tiden så kolla barnmorskan mig igen där nere och konstatera att jag var helt öppen så nu var det dags närsomhelst!! Jag låg där med spänning och kände trycket neråt.. Man verkligen kände hur huvudet trängde sig på emellan bena!!

 Vid sjutiden så började jag känna de riktiga krystvärkarna och mycket riktigt då var förlossningen igång, Jag krysta på och gjorde allt som de sa att jag skulle göra.. jag var tydligen duktig :)

Klockan 7:37 kommer våran älskade dotter Wilma ut till oss, jag får upp henne på bröstet och jag stortjuter av lycka dels för att allt var över och för att vi fått en frisk underbar liten tjej!
Hon vägde 3365 g och var 50 lång!
Ojojoj vilken känsla det är alltså, går inte att beskriva, måste upplevas :)



Sista bilden som gravid, efter vi knäppt detta kort så åkte vi till förlossningen.



Den kärlek som jag har för er är oändlig, mina hjärtan, MITT LIV <3

Ett steg närmare..

2010-11-19 @ 12:32:35

Jajjemen, det är fredag den 19 nov, och jag kan äntligen komma med en rolig nyhet och det är att vattnet gick imorse strax efter 4. Jösses, det var inte lite heller. Det rinner fortfarande kan jag också tillägga :)

Så vi är ett steg närmare vårat lilla mirakel <3

Var in till förlossningen imorse vid 8 och de kollade kurvan igen och denna gång slapp jag den hemska gyn undersökningen, vi var kvar endast en timme. Allt såg bra ut och eftersom jag inte har några värkar så fick vi åka hem och vänta in dom.
Vi ska tillbaka till förlossningen imorgon igen om inte värkarna satt igång då och kolla kurvan igen så barnet inte är stressat och mår bra!
Kroppen har tills på söndag på sig att sätta igång värkarna själv annars bli vi igångsatta kl 9 på söndag!

Det innebär alltså att vi kommer ha en bebis i helgen.. helt ofattbart. Förstår nog inte det riktigt!! :)
Under helgen blir jag mamma.. ojojoj!!

Ja och nu är jag hemma då, känner inget speciellt mer än några sammandragningar då o då. Har precis ätit och ska slänga omkull mig i soffan o ta en tupplur tror jag :)
Annars blir dagen lugn om det inte blir en förlossning vill säga.

jaja nä kura ner sig var det.

Ha det toppen!

Kommer det ens..

2010-11-18 @ 11:35:23

Komma ut en bebis tro?... Som det känns nu så tror jag inte det.
Komigen nu bebisen, kom ut till mamma o pappa!! Vi längtar så efter dig...

Ja då var vi på dag 40+4 idag då.. Det betyder att jag gått fyra dagar över tiden! Undra om man får gå fyra till innan det händer något?
Jag är inte bitter men längtan gör en galen.. Man gör liksom inget annat än går o väntar på att möjligtvis känna något och känner man någon ytterst liten smärta så tror man inte på den utan man tänker, ähh det var nog bara tillfälligt, vilket det också varit dom senaste gångerna :D
Jaja det kan iaf inte vara så himla långt kvar ändå, det gäller bara att ha tålamod o vänta snällt! :)

Var inte lika vackert ute idag, och blåste gjorde det också! Idag tänker jag dra igång en storstädning i hopp om att det ska hända något. Ska även slänga ihop en kladdkaka till älsklingen kommer hem!
Idag ska flääkten få sig en släng av rengöringsmedel. Annars blir det lugnt.. till kvällen blir det robinsson o kanske någon god mat till det..
Något med fisk.. det får nog bli lax i hummersås o hemmagjord potatismos, japp så blir det!!
Om inte Nicke har någon annan ide såklart! :)

Nä nu ska jag sätta igång med städandet och förhoppningsvis sätta igång en förlossning med hehe :D

Hade toppen!!

Falskt alarm..

2010-11-17 @ 12:37:37

Hej vänner!!

Ja som rubriken lyder.. falskt alarm.

Jag trodde att jag sippra lite fostervatten inatt.. så jag ringde in till förlossningen och fråga om vad man skulle göra, då man inte har en aning om vad man ska göra sånna gånger eller om det ens var fostervatten som sipprat och inte kiss.
Men det fick jag förklarat för mig idag.
Så jag och Niklas åkte in till förlossningen för en kontroll vid nio. De kika på kurvan som visade bra, några sammandragningar då och då men inga regelbudna. Sedan var det dags för ultraljud för att se om det fanns nå fostervatten i magen och det fanns det.. de kände och klämde på magen med. För att vara helt på den säkra sidan så gjorde dom även en gynundersökning, där det visade sig att de inte var vattnet som gått utan det var tydligen en rejäl flytning trodde de.
Ja efter ett par timmar så kom de fram till att allt såg bra ut och att det var lite kvar för tappen att mogna, så de var bara att åka hem och fortsätta vänta till det lilla pyret behagas att komma ut!!

Håller mina tummar att den vill komma innan nästa vecka för då ska det nämligen göras ännu en till kontroll om den inte kommit. Och det vill jag INTE! Tyckte det var otäckt och gjorde ont.
Vill hellre föda och fokusera på det. Men vi fick iaf veta att allt var bra med barnet som tur är. Då är det värt smärtan som man fick under tiden. Bara den lilla mår prima.!

Ja så våran dag började tidigt imorse.. är lite trött nu och tänker nästan kura ner mig i soffa o slumra några minuter :)

Annars idag så blir det en lugn dag. Blir nog en vända till vallingatan när Niklas slutar för han ska förstärka en vägg hos dem.

Så vi får se då... vad tror ni kommer det komma en bebis idag?
Det visar sig.

Puss o kram

Vinterns vackra sida..

2010-11-16 @ 12:07:52

Hej!

Visst är det vackert ute idag? Det är helt magiskt och jag älskar vintern bara mer när det är sånna här dagar som idag.
Mera sånna dagar åt oss gott folk eller vad säger ni?

Jag och Mollsan har nyss kommit in efter att först varit ut på en promenad och sedan busat en massa med grannhunden som också hetér Molly :) De kommer riktigt bra överens och det är så skönt när de får härja av sig en massa. Min molly blir så trött o slut.. för den lilla molly hon har då energi och är betydligt snabbare än min, det tar på mollsans krafter kan jag säga :) Mycket motion på köpet får dom också!

Ja det var på hundfronten.. nu till bebisfronten då.. Hmm har inge roligt att skriva där mer än att jag inte känner nå speciellt idag heller! Envisa unge.. ligger där inne och stretar och rör dig, allt för att göra mamma din mer otålig. Men snart lär du ju ändå komma ut tycker jag.. vad sägs om idag? På denna vackra dag.. tycker mammsen låter ypperligt så sätt igång nu och kom ut till oss!!

Ja annars finns det inte så mycket mer att skriva.. ska ner i tvättstugan nu o tvätta lite påslakan o handdukar, senare kan det nog bli en o annan promenad till. Vad kvällen har att erbjuda återstår att se!

Ha en toppen dag och njut av det vackra vädret nu. Det tänker då jag göra, till max!!

Puss o kram

Vi räknar ner nu!..

2010-11-15 @ 12:06:41

Goddagens...

Ja hörrni, som jag skrev igår så blev det ingen bebis på fars dag! Tråkigt.. för det var datumet som vi hade BF på. och även fast man vet att man kommer att gå över så kan man ju ändå inte låta bli att bli lite besviken när den inte kommer på datumet som man väntat på i 9 mån. Men huvudsaken bebisen har det bra så kommer den väl ut till mamma o pappa sin när den känner sig redo för det :)

Ja flög förbi i en ilande fart, som vanligt! Fredagen gjorde vi inge speciellt. bara tog det lugnt efter att Niklas kom hem från jobbet!
Lördagen spendera vi hela dagen hos niklas föräldrar för Niklas la golv hemma hos dom, det blev så bra så! Så duktig min kille..
Lördagskvällen så åkte vi till hofors till mina föräldrar för att ge pappsen min en dag för tidig farsdag present så slapp vi stressa på söndagen! Kom hem rätt så sent så det blev nästan bums i säng på en gång efter det!
Söndagen då, farsdag. Vi sov ut, jag var ner o köpte rosor och någon lott till blivande pappan här hemma, han blev så glad så :) Vi åt en mmysig o god frukost för att sedan bege oss till sandviken och gösta samuelssons bil för att kolla in den nya v60. Den var grym och pappa min blev helt såld på bilen! Vilka finesser den hade då.. som sagt en riktigt fin bil.

Den var så bra så att till och med pappsen slog till på en.. helt rätt tycker jag :)
Efter att ha hjälpt pappa med att göra lite affärer så åkte vi sedan hemåt och vidare till Niklas föräldrar för att fira hans pappa på farsdag! :)
Blev kvar där rätt så länge för mot kvällningen så blev det mat hemma hos dem.
Sen var det bara att åka hem och ställa om sig till vardagen igen då med allt vad det innbär, göra matlåda åt nicke.. veckohandla de man behöver mm.
Och tjopp så var det Måndag då..
Ja, dagen började tidigt idag då brorsan ringde o sa att han var påväg till Niklas föräldrar för att göra rent i deras avlopp i köket.. så jag fick åka dit och öppna åt han då alla andra jobbar.
Fy fasiken vilket jobb brorsan min har.. och vissa tycker att det är snuskigt när jag berättar att jag jobbar med gammlingar men det där är ta mig tusen snäppet värre.. så mycket skit och äckel det finns i rören. Helt sjukt! Men bra blev det också efter att han gjort rent. Nu rinner vattnet som det ska och det kluckar inge mer som de gjorde förut hemma hos dem!

Ja och nu sitter jag här i soffan och tar det bara lugnt.
Är lite småseg idag, kan bero på vädret kanske.. eller törs man hoppas på något annat?
Det är iaf full fart i magen.. bebisen kanske laddar för att komma ut, vem vet :D

Ja det var allt för idag det..
Nu ska jag bara göra ingenting tills Niklas kommer och sedan åker vi så Niklas får hjälpa pappa sin med att börja montera några nya köksskåp :)

Hoppas ni haft en kanon helg.. vi hörs

Puss o kram

BF!!

2010-11-15 @ 00:00:12

Hej vänner..

nu är klockan snart över tolv och så var den 14 nov förbi. Dagen då vi har BF!
Men det bidde ingen bebbe idag iaf. Ville inte komma ut till pappsen sin på fars dag!
En liten skitunge..

Ville bara uppdatera o skriva det. Men vi hörs mer imorgon, då skriver jag mer om helgen!

Häftigt..

2010-11-12 @ 11:18:35

Hej hej!

Dåså.. morgonen börjar som vanligt för oss här hemma. Klev faktiskt upp med Niklas imorse och gjorde honom sällskap vid frukosten. Inte på dåligt humör heller, trot eller ej :D Kan vara snäll på morgonen jag med ibland hehe :D

Efter att han stack iväg till jobbet så damp jag ner i sängen igen och somna om några timmar.. har sovit lite dåligt inatt igen. Vakna vid tre att av att jag hade ont i huvudet, tog en ipren o sen blev det bra!
Nu känner jag mig pigg igen. Har varit ut med Mollsan på en lite mindre promenad och stått och fixat taket över veden.. Inte det lättaste kan jag säga men nu är det tak över den iaf. Lär snygga till det bara sen för de är lite för långa och så sitter de inte fast någonstans utan jag har bara lagt dem på varandra.. får se hur länge de får sitta där då.

Idag regnar det som bara den.. vill ju inte det för då försvinner snön. Jga vill ju ha den kvar.

Ja vänner idag är datumet som jag och Niklas hoppats på.. ett häftigt datum att föda barn på. 10-11-12. Men jag kan säga såhär att som det känns nu så blir det nog inte på det häftiga datumet. Men man vet aldrig dagen är lång och man kan ju alltid hoppas.

Ge mig åtminstonde ett tecken på att du vill ut kära lilla barn :D

Vi får se då..

Idag är det fredag och helg.. härligt. Hoppas åtminstonde att den lilla kommer i helgen för de blir lättare att lämna bort mollsan då, då alla är lediga o så... så jag hoppas hoppas nu i helgen.
Kanske den kommer på beräknade dagen, på fars dag.. det hade varit ypperligt.. vilken vacker farsdag present till niklas :)
Men som sagt man kan gå över tiden med.. men barnmorskan trodde iaf att jag kommer att föda före den 20.

Ja, vad har ni för planer inför helgen då?
Själv har vi inga alls inplanerade.. Blir nog eventuellt att fortsätta hjälpa nickes föräldrar med deras kök.
Vi får se.. något hittar vi alltid på.

Nä nu ska jag ta tag i dagens bestyr innan jag kan ta helg. Kanske de kan sätta igång en förlossning .
Ha en toppen helg!




Fin i håret..

2010-11-11 @ 16:47:05

God eftermiddag, inte ofta jag får skriva så.. då jag brukar skriva i bloggen på mornarna eller iaf förmiddagarna. Men idag hann jag inte med det!
Gjorde nämligen en impulsgrejj.. så typiskt mig :)
När jag vakna så skicka jag iväg ett sms till Jempa o fråga om hon hade någon tid för att färga mitt hår.. blev sugen på något nytt. Och när jag får för mig något så då ska det såklart ske direkt hehe :D

Åkte in ganska snabbt efter att fått klartecken från henne.. så nu mina vänner jag är inte svart i håret nå mer.. jag är fortfarande mörk med lite rött i. Såhär i börjar ser der jätterött ut men efter några tvättar så kommer de inte vara lika lysande.. jag blev nöjd iaf. Något nytt som jag ville..
Det som är synd bara är att när man gör en avfärgning så blir det ju inte jämnt för att man har hållt på o färgat håret en massa. Men vi får se hur de blir efter några tvättar om det bli jämnare färg annars får vi slänga i en liten mörkare nyans i hårbotten bara :D Det blir kanon det :D

Tack jempa :)

Jaha nu när man kom hem så tog jag tag i disken o lite sånt som jag inte hann med tidigare idag.. Hann träffa niklas en kort stund för nu har han åkt iväg med sina föräldrar för att hjälpa dem att köpa golv. Hoppas de kommer hem med ett golv nu som de båda är nöjda med :D

Själv har jag tänkt mig ta med mollsan ut på en långpromenad för att sedan åka ner på affären o inhandla till kvällens tjockpannkaka. Kanske skulle ha slängt ihop en kladdkaka med glass också.. låter inte som en dum ide. Så får det bli.

Och inga känningar på att bebis vill ut har jag haft heller.. Tokbebis.. ta och kom ut istället för att ligga där inne och göra mamma o pappa ännu mer otåliga :D

Jaja ha en bra kväll nu!
Vi hörs mer imorgon. Då är det fredag vänner..
HÄRLIGT HÄRLIGT!!

Närmar sig..

2010-11-10 @ 14:04:44

Hej vänner!

Visst är det vackert ute..?
Det är så mysigt och fint när snön lagt sig på våra gator.
Det är till och med roligt att skotta snö.. gjorde det idag, då plogbilen gjort en jäkla stor hög vid infarten då den plogar på stora vägarna.
Hoppas den får stanna kvar, fina snön. Men jag tvivlar på det då det skulle bli sol imorgon och lite varmare till helgen.
Det återstår att se.

Idag är jag seg och slö. Sov lite dåligt inatt.. vred o vände på mig många ggr. Men jag sov desto bättre nu på morgon kvisten efter att ha ätit frukost med Niklas imorse.
Det är kanske kroppens sätt att säga att de snart är dags. Hoppas hoppas!!

Idag har jag inte en aning om vad vi ska göra.
För mig och Mollsan blir det de vardagliga.. diska.. plocka ihop tvätten som troligtvis torkat nu. Dona o fixa lite i väntan på Nicke.
Sen när han kommer så får vi se vad vi hittar på. Det pratades om att åka med hans föräldrar o köpa golv, får se då. Annars blir det bara lugnt. Man vill inte göra allt för mycket heller eller åka någonstans långt utifall de skulle bli något.

Jaja har inge vettigt att skriva idag faktiskt så istället för att svamla ihop en massa så ger jag mig nu och återkommer då jag har nå roligare att komma med.

Tänk det är bara 4 dagar kvar till BF! 4 dagar.. helt otroligt. Tyckte nyss att jag var i vecka 18 o var på ultra.
Ojojoj!...


Krångel..

2010-11-09 @ 15:58:35

Hello...

Nej ingen bebis ännu, om det är någon som undrar eftersom jag inte skrivit på någon dag!
tråkigt, jag vet!
Jag vill komma med något nytt, att våran lilla bebis kikat ut mm..
Men den dagen kommer den också.. snart hoppas jag!

Hörrni det snöar en massa.. hur mysigt är inte det då? Som jag längtat. Tänk om den fick ligga kvar då, men det tvivlar jag på för på torsdag sägs det bli sol igen och då försvinner ju det vita guldet.

Anledningen till att jag inte skrivit på någon dag är för att vårat internet krånglat eller riktigt så var det inte heller.
Märkte i helgen när jag ringde hem till mina föräldrar att vi tydligen ringde från något annat nummer än vårat. Tokigt! Vi ringde upp Telia och de sa att vi har tydligen fått nummret som tillhör ett annat par som nyss flyttat in gatan ovanför oss. Märkligt.. hon la även till att det kunde ta upp till 3 dagar att fixa tillbaka till vårat nummer som vi alltid haft. Och idag blev det fixat, skönt.
Så nu kan ni gott folk ringa hem till oss som vanligt igen utan att mötas utav en röst som säger att ni inte kommer fram på detta nummer för tillfället! På köpet så blev vi ju av med internet med för att vi har IP telefoni. Men nu är som sagt allt fixat och som det ska igen!
De måste ju ha kopplat fel någonstans när de flytta över grannarnas telefon.
Telia i ett nötskal!!

Jaha vad har hänt idag då? Inte mycket.. varit till barnmorskan, förhoppningsvis för sista gången som gravid. Allt såg så bra ut o hon trodde att de snart var dags. så sa hon även för två veckor sen då vi träffades och inget har hänt än :P
Men men.. det är bara att vänta och se.

Det är så ofattbart hörrni att när som helst kan vi få åka in och föda. Jag fattar det inte riktigt tror jag. Men jag är så laddad och vill det NU!

Nä nu kom min kärlek hem så nu ska vi fika lite och sticka till vallingatan så han får fortsätta med köket deras.

Njut av snön nu.. de tänker jag göra iaf :D

Inte heller..

2010-11-07 @ 20:02:44

Kom bebisen på Niklas datum, alltså den 5. En envis liten rackare.
Idag är det exakt en vecka kvar till BF! Spännande.. tänk att man varit gravid nu i 9 månader. vart har dom 9 månaderna tagit vägen? Gått riktigt fort..
Egentligen hade vi BF imorgon 8 nov men blev framflyttade en vecka!

Så var även denna helg över då.. fredagen blev det som sagt lugnt.. Niklas drog iväg på träning och jag gjorde i ordning en supergod kvällsmat som bestod av bakpotatis, skagenröra och en köttbit och sallad till det. Det blev supergott... Sedan åkte vi till vallingatan och kikade på idol och Nicke blev snygg i håret tack vare jempa :)

Lördagen tog vi det lugnt också på förmiddagen, Niklas donade ute i garaget och jag lite grann inne. Sedan blev det rivning av kök hos nickes föräldrar o självklart var jag o mollsan med, arbetsledarna hehe ;)
De börjar försvinna mycket utav köket nu..Det är bra det!
Mot kvällningen så åkte vi till Anna, Fredrik och lilla söta Lucas och hälsa på lite och kika på hur de bodde. För de har nämligen också nyss köpt och flyttat tills sitt hus. Det var riktigt fint där och otroligt skojj att få umgås lite med dom. Vi kom dit vid sex tiden och kom hem elva. Tiden springer iväg när man har roligt ;) Tack för den goda pajen med Anna :)
Det är bara för oss att bjuda igen.

Och så idag då.. söndag!
En utav dom bättre söndagarna jag haft på länge kan jag säga..
Jag sov lite sisådär, låg o vred o vände på mig länge innan jag tillslut somna. Men imorse fick jag då sova ut. Niklas hade tydligen klivit upp en timme före mig och fixat en mysfrukost som han sedan kom in och väckte mig med.. Så imorse blev det frukost i sängen.
Han är helt underbar min Niklas! Tänk att en sån liten sak gör en så himla glad.
Dagen kunde inte börja bättre kan jag säga.

Efter att vi myst i oss våran goda frukost i sängen så gjorde vi oss klar för att kalasa Emil, brorssonen min. Han fyller hela 7 år.. fasiken faster börjar bli gammal betyder det alltså :D
Massa grattis till dig gobit o hoppas du haft en bra dag!!

Ja och nu sitter vi här i soffan efter att ha ätit götta.. kycklingklubbor med egna hemmagjorda potatisklyftor. Det gick i kan jag säga..

Nä nu ska jag ta och pussa på min älskling.

Min andra lilla älskling i magen, ta och kom ut nudå. Mamma o pappa vill ha dig i våran famn!!

Mitt nr blev det inte...

2010-11-05 @ 11:34:08

Hej hej!

Sikken vacker dag va?
Idag blev det sovmorgon här på tallplan.. det är det varje dag i och för sig men idag sov jag längre än vanligt. Brukar oftast kliva upp mellan nio halv tio men idag slog jag till på stort och klev upp tio i elva.. när sov jag så länge sist?? Kroppen kanske försöker säga något om att de kanske är dags att förbereda sig för en förlossning, vem vet! :)

Inte nog med att jag till och med tog en tupplur igår vid lunch så sov jag alles utmärkt ändå inatt, hmm... har aldrig hänt förut! Somnar jag på dagen så brukar jag vara vaken sen hela natten men inte nu när man är gravid eller :D
Skönt iaf, tiden kommer gå snabbare och klockan blir snart fyra, då kommer min Niklas hem och får helg. UNDERBART!! Fredagar är bara för härliga..

Finns inte mycket att göra idag heller mer än att slöa o invänta älskling. Till kvällen tror jag att han ska klippa sig och sedan träna lite fotboll om jag inte minns helt fel. Sen blir det ju idol såklart.. det tillhör fredagarna :D

Som rubriken lyder då, jag har mitt nummer och det är nr 4 som jag tror är mitt lyckonr och alltid gillat varför vet jag inte :D Så jag har ju hela tiden trott att bebisen skulle komma igår, alltså den fjärde. Men så blev inte fallet.. skitunge!! Mammsen får helt enkelt ändra sitt lyckonr :D

Idag är det den 5 då och det är Niklas lyckonr, får se om den lilla vill komma idag då??
Har inte känt nå mer än lite lätt molande mensvärkssmärta, men inget som är olidligt!
Vi får se.. bebisen kanske vill komma 10-11-12...? Det vore häftigt. :)

Nä nu ska jag ta och äta något, är så sugen på något jämt, matvrak som man är :D
Ha en toppendag i detta härliga väder. Och ta hand om varandra!

Puss o kram

Fungerar..

2010-11-04 @ 10:33:17

God morgon..

Så var det torsdag igen då. Dagarna bara rusar förbi med en jädrans fart! Skönt med lite helg för min älskling kan jag tycka. Mig är det ju skit samma med.. jag har ju helg varje dag nu ju.
Jag vill att han ska vila upp sig och bara göra sånt han tycker är roligt.

Iaf så blev bilen fixad igår och den fungerar nu igen. Han kan han min Niklas.
Generatorn som vi beställde kom igår och då satte han genast igång med att sätta den på plats det gick bra till ne början men sen börja det strula lite när den förbaskade remmen skulle på plats. Det var trångt och jävligt. Till slut så fick vi ringa in förstärkning som bestod av pappa min.
Det tog inte många minuter och så var det klart sen efter att pappa kom o hjälpte till. Den där remmen är inte och leka med själv tydligen.. den är så himla spänd att man måste vara två st för att få den på plats.
Så när allt var klar runt halv tio så såg min karl ut mer som en sotare än något annat. Han var helt svart i ansiktet :D

Men den funkar nu iaf och vi håller tummarna att den kommer att funka bra länge nu.. vill inte lägga ut nå mer pengar på biljäkeln.

Kan även säga att ingen bebis än heller.. och inga känningar heller :D Envis liten skitunge det där..
Ta och kom ut nu då.. är så ivrig på att få träffa dig!

Ja annars då så blir det det vanliga idag, dagens sysslor i väntan på niklas sen får vi se vad vi hittar på. Kanske blir en sväng till hofors för att träffa Elia en kompis som kommer hit från stockholm. Det visar sig.

Puss o kram

På plats..

2010-11-03 @ 10:53:33

Hello!!

Ojojoj.. vilket regnväder vi fått då.. om det kunde sn öa istället! Men jag kan iaf inte låta bli att tycka att det är så mysigt när det regnar.
Gårdagen var helt lugn.. slöa mest hela dagen. Fick i en tvätt med påslakan o så..
Mot kvällningen kom mina föräldrar och bror min med familj.. härligt! De hade med sig skötbordet som vi får låna av brorsan. Det blev kanon..
Den står på plats och bara väntar på att få ha den lilla gostjärten på där.:)
Får se hur länge till det dröjer då!
Vi fikade och hade det jättemysigt, älskar att ha folk hemma hos mig.. Då jag får skämma bort dom med fika och allt :)

Efter att de hade gett sig av så tog vi en promenad jag o min lilla familj i regnet...vi gick till Niklas föräldrar. Det var riktigt skönt. Vad är det man säger.. det finns inge dåligt väder, bara dåliga kläder och det stämmer verkligen!
Sen bilen sluta funka så har vi tagit oss några långpromenader och det är hur härligt som helst.
Man är bra bortskämd när man har en bil som funkar för då hade vi garanterat inte tagit en promenad dit utan tagit bilen dit utan bekvämliga själ. :)
Men man blir även rätt så låst över att inte ha en fungerande bil.. som när man ska till affären o handla mm.
Ja vi får helt enkelt hoppas på att delarna till bilen kommer idag.

Idag blir en lika lugn dag. Slöa på soffan och göra dagens alla måsten här hemma. Sedan ska jag hoppa in i duschen och försöka mig på att raka benen, får se hur det går då. Men det är så fruktansvärt skönt när det är klart. man känner sig så mycket fräschare när det gjort.. sen ska jag smörja in hela mig i bodylotionen som jag fått hem nu från tradera. Den luktar gudomligt gott.
Riktigt nöjd.

Ha en toppen regndag nu hörrni!

Puss o kram

Finns inge härligare än..

2010-11-02 @ 10:22:49

Mina morgon rutiner..

Vet inte varför jag gillar det så mycket, Men det är så otroligt härligt att få kliva upp, gå ut med mollsan för att sedan gå in igen och göra frukost och sätta sig i soffan framför våra bästa år.
Precis det tänker jag ta och göra nu.

Idag blir det till att bara ta det lugnt.. till kvällen kommer mamma o pappa med skötbordet som vi får låna från brorsan. Skulle ju hämta det själva men vi har ju återigen ingen bil.

Ingen bebis inatt heller :) Har sovit gott även fast jag sov en stund när Niklas kom hem. brukar inte kunna sova till natten om jag sover på dagen, men igår var det inga problem alls.

Ja jag vet inte vad jag ska skriva nå mer nu faktiskt..har inte vettigt att komma med.
Så vi avslutar här nudå så länge.. återkommer när jag har nå roligare att skriva.

Ha en bra tisdag!

Puss o kram

V 39..dags snart??

2010-11-01 @ 17:04:06

Hej vänner!!

Idag blev mina morgon rutiner rubbade pga att min kära vän Denise så gärna ville ha med mig in till american take away och käka...och vem kan tacka nej till det då? Inte jag iaf. :D Så Denise och Erika kom och hämtade upp mig strax före tolv och vi åkte iväg till sandviken och käka lite.. de var som vanligt.. snuskigt gott :D

efter att vi proppat i oss mat, foodface som vi är så blev det en runda på rusta, dollar, ica maxi, jysk samt ÖB! Denise skulle ha sina tomtar galen som hon är i dom.. hon lyckades få en liten sketen tomte för 149 kr.. jösses.. kommer nog bli en dyr jul för henne :D

Jag kom hem strax efter två någongång.. kom inte hem tomhänt dock, fick med mig en toffifee ask :D Men den är slut nu..

vet inte om det börjar hända något i kroppen nu.. har känt en molande värk lite då o då men ingen smärta så man inte står ut utan mer som typ mensverk.. men det kommer och går som vanligt! Sen känner jag mig väldigt trött idag även fast jag sovit bra inatt.. törs man hoppas på att bebisen är påväg ut snart?? :D

Ja bilen är inte körbar ännu heller.. köpte och har beställt lite grejjer till den nudå så får vi se om den funkar som den ska efter att de delarna blivit bytta.. men vi får inte hem generatorn förens ons-tors..

Får se då vem det blir som får skjutsa in oss till förlossningen då om bebisen vill komma ut innan bilen blir fixad. Det löser sig alltid..
Vet att Carro redan gjort upp en plan för oss med skjuts o allt och det känns tryggt :D

Jaja nu ska jag fortsätta att slappa i soffan tsm med mina två älsklingar.. den ena sover och den andra är helt inne i sitt rallyspel som han fått hem idag :D

Ha en toppen dag o så hoppas vi på bebis inatt kanske :D

puss o kram