Störst av allt är KÄRLEKEN!

2011-03-31 @ 11:15:06

Hej kära vänner!

Lika härligt väder idag som igår. Jag har precis ätit klart min frukost och sedan gick jag in till Wilmas rum där hon brukar ligga o sova på dagarna. När jag kikar ner i hennes säng så möts jag av världens största leende. Jag blir helt varm i kroppen. Att ett leende kan göra en helt knäsvag. Våran lilla älskling, som mamma o pappa älskar dig <3

Har tagit det rätt så lugnt nu på morgonkvisten. Diskade lite o sedan har jag bara kikat på våra bästa år. Satt/sitter även vid datorn samtidigt som jag kollar på våra bästa år. Tokigt nog så hamna jag in på olika bloggar och fastnade gråtandes framför en tjej som heter Linda, hennes blogg. Hon har kämpat mot sin elaka bröstcancer som tyvärr tog hennes liv den 29 mars 2011! Vila i frid kära du.

Här står det mer om henne och hennes familj.
http://lindaskriver.blogspot.com/

Usch, kan inte sluta gråta. Tycker det är så tråkigt att ett liv ska behöva släckas pga en elak jäkla tumör som vägrar försvinna efter all behandling. Det skrämmer mig med så in i norden att det tyvärr är så många som insjuknar i olika former av cancer. Det är så vanligt nuförtiden. Visst det är många som klarar sig, de är ju himmelskt bra men oerhört tråkigt för dom som inte gör de. Vilken makt den där jäkla sjukdomen har över ens kropp. Man har inte mycket att säga till om, om man skulle få den diagnosen. Inte mer än att bara hoppas o be för att kroppen ska reagera bra på behandling och att man upptäcker det i tid.

Jaa huaaa. Nu får jag sluta läsa..
Som min vän Anna sa när hon ringde.. men varför läser du sånna hemska inlägg, läs något roligt istället. Ska faktiskt ta och lyda hennes ord och göra det.

Men vänner glöm inte att livet är allt för kort för att lösas bort på en massa struntsaker,
Ta vara på livet, blicka framåt och visa dina nära och kära hur mycket de betyder för dig och hur mycket du älskar dom. Ta dagarna som om de vore de sista.

Alla som förlorat emot den hemska cancern, Vila i frid!

Nä nu ska jag ta tag i min dotter och kyssa sönder henne och säga miljoner ggr hur mycket jag älskar henne. Sen ska jag skicka iväg ett sms till mitt stora hjärta och skriva till honom att jag älskar honom otroligt mycket, utan honom vid min sida så är jag inte hel!

Ha en bra dag vänner.

En stor kram till er alla.

Störst av allt är kärleken <3





Efter snö kommer sol..

2011-03-30 @ 11:10:11

Hej vänner!

Onsdag, mitt i veckan. Tänk att dagarna går så snabbt. Helt otroligt!
Och vad olika de kan se ut egentligen. Ena dagen då kan man sitta på en skoter mitt på fjället medan en annan dag så sitter man hemma i soffan och lyssnar till dotterns ljuva stämma. Är inte livet underbart så säg :)

Får för mig att jag och Wilmis börjar bli bättre i våra förkylningar. Men inatt hade lillhjärtat lite svårt att andas då näsan var knökfull med busar. Men med lite droppar och en massa gos så somna vi båda om gott. Nu sover lillfisen sin morgon tur o mamman sitter o kikar på våra bästa år.

Idag blir det som vanligt. Poa lite hemma på förmiddagen för att sedan vid ett tiden ta en promenad med Anna och Lucas. Igår kunde jag inte för då var förkylningen riktigt jobbig. Men jag måste bara ut idag i det härliga vädret. Helt otroligt.. igår var det grått o trist, det snöade men idag är det solsken och så vackert. japp tillochmed jag längtar faktiskt till sommaren nu :) Jag har fått min dos av vinter och snö i helgen :D

Åh nu såg jag reklamen på att skilda världar har kommit ut på dvd. Som jag vill ha sen boxen. Det var ju en sån bra serie, jag bara älskade den. Måste köpa den.. den var dock lite dyr men man kanske kan önska sig den till jul? :D Har ju redan fyllt år...
Jaja får se hur det blir..

Efter våra bästa år ska jag ut på altanen och poa lite där.. göra det hemtrevligt. Har köpt lite fina gardiner dit och lite piff. Blir så härligt sen när våran andra altan blir klar så då kommer vi ha både inglasad och som ett stort soldäck. De ska pappan i familje roa sig med säger han när han är hemma i sommar med Lillan :D

Nä nu var det slut på våra bästa år så jag ska ta och göra någon nytta nu!

ha en superduperbra dag i detta härliga väder.

Puss o kram

Kråkan SNOR!

2011-03-27 @ 16:14:02

Hej vänner!

Det är söndag och vi är hemma nu efter en underbar helg i fjällen. Trots att jag haft några kråkor på tvären i min lilla näsa så har helgen varit toppen :) Fick åka och köra skoter, se vackra fjällen, umgås med underbara nära o kära så jag är mer än nöjd :)

Men någongång så tar det roliga slut och man lär tillbaka till vardagen igen. Lite skönt också måste säga. Man är så beroende av sina rutiner i vardagen. Men skönt att släppa helt på dom med är det ibland.
Vi åkte till fjällen på torsdagen, så dom här 4 dagarna har bara flugit förbi. Tiden går snabbt när man har roligt sägs det och jag är beredd att hålla med till max.
Som sagt så blev jag ju förkyld på torsdagen, ont i halsen och snorig. Men som tur är så var jag inte ensam om det. Det blev lite av en sjukstuga hemma. Men han varit pigg iaf. Inte varit däckad. Mallan o jempa var också krassliga. Men det som inte dödar, härdar :)

Ja och vad har hänt idag då? Inte mycket. åkte från stugan kl 10 och var hemma strax före halv två. Har packat upp allt och nu sitter jag o tar det lugnt i soffan, den minsta i familjen sover och den äldsta är och spelar match.

Nä ska kura ner mig längre ner i soffan och hoppas på att mina kråkor i näsan flaxar iväg snart.

Ha en toppen dag!

Puss o kram

Vända kappan efter vinden..

2011-03-24 @ 13:44:51

Hej hej!!

Här hemma är det full fart.. eller njae nu tog jag i. Lillan sover jag och har halvt gjort mig klar!

Jösses vad det blåser.. Som jag skrev på rubriken men jag tror att jag ska vända lite på orden kanske.. vinden vänder kappan. Japp så är det verkligen nu. Blåsten har till och med haft ner stora grenar från träd. Bara väntar på att det ska blåsa in i husfönstret, det skulle vara något det. Eller inte!! Kan det inte sluta blåsa nu?

Ja så var det torsdag idag då mina vänner.. imorgon är det fredag och helg. Lovely :)
Har faktiskt inte så mycket mer att komma med. Ska göra mig klar helt och invänta att lillhjärtat ska vakna så ska vi åka o tanka bilen och handla lite. Japp så får det bli.

Återkommer med skrivandet då jag har nå vettigare att komma med.

Blås för guds skull inte bort nu!

Puss o kram

Är det sommar snart??

2011-03-22 @ 15:46:31

Hej hej i det fina vädret!

Jösses vad härligt det är. På förmiddagen så var vi ner en sväng till BVC för besiktning av Lillan, hon blev godkänd och växer så det knakar. Hon börjar bli så lång våran snuttfia.
Vi pratade även om smakportioner så nu ska mamma börja koka massa mat till skrutt :D Vi börjar med potatis i en vecka tänkte jag får se hur det går :) Återkommer med svar.
Det är dock så lite dom får nu i början så de mesta kommer mer ut ään i magen kan jag tänka mig. Men vi ska träna på att äta mat :)

Sitter just nu i soffan med snuttan o myser eller hon sitter bredvid mig o är helt ínne i datorn medans mamman skyndar sig att skriva ett litet inlägg. Vi har varit på våran dagligapromenix också. Blev en 7 km runda idag.. härligt härligt!

Funderar starkt på att köpa dom där reebook easytone skorna.. när jag ändå är så mycket ute o går. Någon som vet nå om dem? Är de bra dåliga ??

De är dyra men kanske lätt värt det med tanke på att jag är ute o går långpromenader i stort sett varje dag. Hursom så lär jag ha ett par bra gåskor.. men man tackar ju liksom inte nej till lite exra hjälp med musklerna som kanske dom där easytone skorna ger :D

Nä nu ska jag ut på altan o bara mysa med min solstråle o invänta pappan i huset :)
Jajjemen så får det bli..

Ja för den delen.. jag som säkert många andra har gick in på skatteverkets hemsida igår o kika hur mkt man skulle få eller betala tillbaka till dom? Men jag hade tur.. jag slipper betala tillbaka jag får hela 91 spänn, den ni :) Kunde dom inte åtminstånde avrunda uppåt så man kunde få tillbaka en ynka hundring iaf :D Jaja som sagt jag slipper ju betala tillbaka så jag är nöjd :D

Nä ut på altan var det.

Tjingeling...

Hem till borås...

2011-03-21 @ 11:35:32

Hej hej!!

Måndag idag och solen skiner, härligt! Men det verkar blåsa lite..

Helgen har varit kanon. Jag som brukar avsky söndagarna då det är sista dagen på helgen och man känner panik över att det är en vecka kvar till nästa helg :)
Det har varit full fart hela helgen, ena saken av avlöst den andra.. men ack så underbar den varit.
fredagen då på dagen så var det som vanligt.. vi tog det lugnt jag och lillan för att invänta pappsen som slutade kl fyra. När han kom hem så blev det för honom att göra sig klar för att sedan åka in till sandviken och fira stoffe som fyllde.. efter fika och tårta och självklart massvis med bus med Isak så rullade vi bilen mot hofors för att träffa min familj och mina släktingar som kommit till hofors för att träffa Wilmis. Det var mina farbror med familj. Vi käkade med dom och satt där till rätt så sent innan vi åkte hem och la oss!
Lördagen började lugnt.. vi sov länge och strax efter lunch så kom alla hem till mig för att se hur vi bodde och självklart träffa Wilma. Smällde ihop en tårta som nästan snabbt gick åt. Blev en lite bit kvar som jag sedan bjöd upp Anna till att äta upp :D Vi satt ute i solen och käkade tårtan och drack kaffet.. men det blåste kallt efter en stund. Mot kvällningen så blev vi bjudna på mat hemma hos bästa vännerna, otroligt gott och mysigt. Tack kära vänner :)

Efter vi varit där så begav vi oss till hofors igen för att vara så mkt så möjligt med släktingarna, så de får träffa Wilma så mycket som möjligt. Satt inte där så länge denna gång utan en liten stund innan vi sa hejdå till varandra för de skulle åka tidigt på söndagen :)
och så till söndagen.
Vakna av att våran underbara dotter gör pruttljud i mitt ansikte så det bara spruta saliv över hela mitt ansikte. Gofian. Vi myste alla tre länge i sängen innan vi klev upp o käkade frukost. Efter frukosten så somna lillan ute i vagnen och mamman o pappan passade på att möblera om här hemma för att kunna öppna upp altanen och där satt vi i stort sätt hela dagen. Vi fikade och käkade där ute. hur härligt som helst.. varmt och skönt. Nu vill jag bara iväg o inhandla lite saker till altanen så den ser mer hemtrevlig ut :)

Efter att ha suttit ute i stort sett hela dagen så stack Niklas o spelade match vid tre tiden och jag tog lillfia med mig till Anna och Lucas och vi alla tog våran promenad :)
Efter fotbollen så lämna jag Wilmis hemma hos sin farmor o farfar för att mamman o pappan skulle iväg på bio med Jenny o Stoffe!
Vi gick o såg.. hur många lingon finns det i världen?
Vilken bra film hörrni.. verkligen värd att se.
Den var så charmig och go. en riktig good feeling film. Vad de bjöd på sig själva de söta människorna :)
Så se den om ni gjort de redan!

Nä nu ska jag iväg o värma på maten så man får i sig något innan vi sticker på den dagliga promenaden :)

Ha en toppendag nu vänner

Puss o kram

Lilla Agda..

2011-03-18 @ 10:40:34

Hej vänner!

det snöar, ser ni det? Det går inte att missa föresten. Även fast jag så gärna vill ha vår nu så kan jag inte låta bli att tycka det är så himla mysigt med snön. jag är ju en vintermänniska men nu vill jag det ska bli vår o sommar så man får kasta sig ut i trädgården och påta en massa. Vi ska ju bygga altan och jag ska ju jobba. kommer bli den bästa sommaren någonsin då vi kommer åka iväg en vecka till Öland med husvagnen. Och denna sommar så är Wilmis med och det kommer bli så mysigt. som jag längtar.. sola, bada, äta grillat MMMM :D

Ja igår så tog jag fram min göra massor gen. Fönstrena blev tvättade o rena här hemma, sen blev det städat och nya gardiner kom upp i lillans rum. Ett riktigt energiknippe var jag igår. Mot kvällningen gjorde jag mat, en kotlettgryta som Emmy o Liam hjälpte oss med att äta upp. Riktigt skojj att de kom o hälsade på. Det var ju som sagt ett tag sen. Nu hoppas jag inte att det dröjjer allt för länge innan vi ses igen!
Efter att de åkt hem så la sig mina älsklingar för de var så trötta. De somna på några sekunder båda två. Själv så stack jag ner till vännerna Anna o Fredrik och kika på big brother med dom. Riktigt roligt :) Hoppas du blir bättre snart gumman. Du får vila upp dig ordentligt så kan vi kanske ta våran promenad igen på måndag!

Jaa som sagt det är fredag idag. Hitills har vi inte gjort ett jota jag och dottern. Utan som vanligt så ligger hon på golvet och leker medans jag sitter vid datorn o samtidigt kikar på våra bästa år.
Efter det så blir det att diska lite o sedan är det dags för lunch.
Till kvällen kommer min farbror med familj så då blir det till att umgås med dom :)

Ni kanske funderar varför rubriken lyder.. lilla Agda? Jo för att våran underbara dotter har kommit på att man kan dra in underläppen och när hon gör det så ser hon ut som en Agda 97 år. En tandlös liten gammeltant  :D
Vårat lilla sötsnöre.. som hon myste imorse med Niklas innan han skulle till jobbet. Så mycket så Niklas inte ville iväg o jobba, han fick verkligen slita sig för lillan låg på hans bröst och höll på somna.
Ska ta upp lilla fisen nu som ligger på magen och blir snart jättearg för att hon inte kommer någonvart.

Ha en toppen helg nu vänner.

Just ja kom på.. det är rätt så många som läser mig blogg.
Så kära vänner ta och skriv ner vilka ni är som läser... skulle vara spännande o veta :D

Puss på er!

Dan före..

2011-03-17 @ 10:57:10

Hej vänner!

Det är torsdag, och vad betyder det?? jo att det är dagen före älskade fredagen :D HELG alltså! Underbart. måste säga att denna vecka bara rusat förbi.
Till helgen så kommer min farbror med familj så vi blir mycket i hofors denna helg för det vill ju såklart träffa alla oss och speciellt våran lilla solstråle.

Igår så var vi barnvakt åt Lucas igen och som tidigare så gick det superbra. Började liksom få in rutinen på det hela :) Saknar ju sötgrodan nu när man haft honom två dagar. Men nog kommer vi träffas mycket allt, mig blir han inte av med hehe :D

Jaha och på dagens schema står det att röjja här hemma för Emmy och Liam kanske skulle komma förbi och då vill jag ju visa den rena sidan av huset och inte bombnedslaget :D  Det visar sig om de kommer, köper de bilen idag så kommer de annars blir det en annan dag.
Men jag hoppas hoppas.
Men först ska jag kolla klart på våra bästa år och mysa i soffan. kan ju inte rubba på mina morgonrutiner.
Lillfisen sover sött i våran säng. Som hon pratar och skrattar nu älskade unge! Blir helt varm i kroppen av bara tanken på henne.

Nä kika klart våra bästa år o sen sätta igång. Får se om jag har orken o energin till att tvätta lite fönster med.

Ha en bra torsdag.

puss o kram

2 barnsmamma.

2011-03-16 @ 07:38:29

God riktig tidig morgon :)

Brukar väl aldrig eller iaf sällan hända att jag bloggar såhär tidigt på morgonen. Men min älskade dotter tyckte vi kunde busa en liten stund nu på morgonkvisten för att sedan somna om snart igen :) Så nu har vi busat och lillan ska precis till att somna och jag ska bara skriva lite snabbt för att sedan göra henne sällskap i drömmarnas land för någon timme till.
Mammas lilla sötnos, det vackraste på jorden det har jag bredvid mig i sängen <3

Gårdagen så blev det först lugnt på morgonen för att sedan gå en 7km lång promenix med Anna och barnen. Härlig runda det där. Synd bara att vi vissa ggr skulle behöva våtdräkt på oss för att det är så stora pölar med vatten fläckvis.

efter promenaden så väntade en god kopp kaffe på deras veranda igen, men vi gick in ganska snabbt för det blåste lite småkyligt på verandan. När vi fikat klart så begav vi oss upp till oss. Anna fick följa med för att lämna lilla Lucas hos oss. Jag fick nämligen prova på hur det är att vara tvåbarnsmamma med väldigt kort tid emellan barnen :) Anna skulle iväg på utbildning med jobbet o Fredrik har jour så då tar vi lilla busen mer än gärna :) Måste säga att han var så himla duktig lilla fisen. Han visste vad som gällde här hemma och var bara hur go som helst. Hjälpte mig med maten för att sedan äta den vilket han också var så duktig på :) Jag ska ha honom ikväll igen och då kanske vi hinner rita lite :D Har så mycket jag vill göra med honom när han är här men hinner inte med hälften haha :D Men nog ska  vi hinna med o rita en teckning till mamma o pappa ikväll allt :D

Som sagt det gick jättebra o tusen tack för lånet av eran vackra son anna :)

Nu ska jag ta och krama om mitt lilla troll här och sussa en liten stund till. Vi höres senare!

Visst ja.. återigen till den där frågan. Nej, vi har varken varit på någon öppna förskola eller mammagrupp. Vi hann liksom aldrig med det. Vi gjorde så mycket annat då.

Nä kramas var det.

Puss o kram



Pusskalas :)

God mat med bästa vännerna...

2011-03-15 @ 10:54:32

Goddagens..

Jag brukar inte gilla måndagar, men gårdagen gillade jag skarpt. Har liksom inte hänt nå speciellt men den här måndagen har jag liksom bara känt mig pigg o glad.. kan bero på vädret och att jag känner våren runt hörnet! Det blev en härlig promenad med Anna och Lucas som sedan avslutades med en härligt god kaffe på deras veranda :D Underbart!

Ska ta berätta lite kort om helgen. Den har verkligen varit kanon.
Fredagen fick jag min myskväll på vallingatan, det blev hemmagjordpizza. Som jag längtat efter den myskvällen. Lillan fick stanna kvar hos farmor o farfar sin för sin andra övernattning borta utan mamma o pappa. Det hade gått bra.. och mamman o pappan fick mysa och sova ut vilket uppskattades mycket :)

Lördagen så var vi först in en sväng till gävle, biltema och köpte golv till våran blivande hall. Härligt de känns dom vi snart kommer igång med den.. Med oss fick vi Anna och Lucas. drog med dom för Anna var gräsänka pga att fredrik åkte iväg på rally o blev borta hela dagen så då fick dom dras med mig hela dagen, och då menar jag verkligen hela dagen :D
Nä vi kom hem från gävle så tog vi en promenad medans Nicke påtade ute i garaget.. efter promenixen så självklart en kaffe.. bjöd även över grannarna på en kopp :D Älskar att ha folk hos mig.. bara komma på en spontankaffe sådär :D
Till kvällningen så bjöd vi hem Anna , Fredrik och Lusen på¨lite mat och jag skulle dricka vin för första gången i mitt liv. Har ju alltid tyckt att de ser så gott ut med ett glas vin till maten. Och jaa det gick i men kag måste nog dricka någon gång till för att vänja mig vid smaken. Men som sagt de gick i :) Maten blev lyckad också. Efter maten så kikade vi på melodifestivalen och myste allesammans i soffan. Barna somnade ganska snabbt, så vi vuxna fick lite egentid. Jag säger verkligen en mycket lyckad lördag som vi absolut måste göra om snart igen :) Vi avslutade kvällen halv två på natten, efter många skratt kan jag lova.. ja herregud. Vilka underbara vänner vi lärt känna och jag bara älskar dom :) En underbar liten familj.
Återigen tusen tack för den kvällen :)

Söndagen var lite segstartad måste jag säga.. gjorde inte många knop på förmiddagen. För att sedan gå ner till kärleksstigen o fira Fredrik som fyllt år men var i Lima då. Efter det så var vi bara hemma o o lillsnutt medans pappan i familjen åkte o spelade match. De vann med... kors i taket. Kanske blir storviks år iår :D Man kan ju alltid hoppas.

 Ja det var helgen det. Som jag skrev tidigare måndagen var bra. blev en promenix och sedan mot kvällningen blev det mat hemma hos mina föräldrar.
Och idag är det tisdag, ser ut att vara underbart väder. Jag kikar på våra bästa år och kikar dator medans lilla älsklingen ligger på golvet och skäller på sina leksaker som hon inte riktigt kan nå. Sen har hon fått för sig våran lilla toka att det är så roligt att hosta.. så rätt som det är så låtsas hostar hon och storflinar :) 
 Nä nu ska jag hoppa in i duschen och försöka göra  mig till människa.

Nä vi höres senare vänner. Ha en toppendag i solen idag för det ska vi :D

 Livet är bra härligt. Ta vara på det du har och våga tala om för varandra hur mycket den ena betyder för den andra <3



Saknaden efter dig är enorm vårat älskade hjärta <3

Om det är så det sista jag gööör..

2011-03-11 @ 11:22:29

Nu är det dags för fredags myyyys :D

Hej vänner!
Det är fredag, solen skiner och humöret på topp på både mig och dottern :) Härligt härligt!

Nu har vi slappat en stund, jag kikat på våra bästa år och lillan legat på golvet och tokat sig.. hon vänder sig nu från sida till sida.. står väl inte på förens hon vänder sig så hon ligger på mage :)
Ska väl ta och plocka undan här hemma, fredagsröjjen kallar jag den för.. allt för att slippa göra något sådant under helgen då jag bara vill ägna all min tid åt mina underbara :) Det blir till att damma av lite och diska, bädda sängen o dammsuga! Det får räcka för idag! Nästa vecka måste jag ta tag i fönstren så är det bara.

När äsklingen sen kommer hem så tar vi det lite lugnt innan vi åker till vallingatan för en myskväll :D Efterlängtat kan jag säga.
Då ska även lilla få sova kvar där.. så mamma o pappa får egentid!

Just ja fick ju en kommentar igår angående mammagruppen. Det är faktiskt så att vi inte varit där en ända gång pga att vi har haft en massa annat för oss. Och oftast när det var så sov vi båda två. Så jag kan tyvärr inte kommentera om hur Wilma tyckte om det :)

Nä nu lär jag sätta fart! Musiken på hög volym nu och sen är det bara att sätta igång :)

Ha en bra helg nu. En stor kram till er alla!


Puss o kram

Värmande leende...

2011-03-10 @ 11:27:34

Hej vänner!

börjar inlägget som alla andra med att säga att alla mina tankar går till den här lilla killen som gick bort igår i järbo. Vila i frid sötnos!

Livet är bra orättvist, fyfy!
Jag brukar säga att allting har en mening, men i detta fall så förstår jag verkligen inte vart meningen kommer in? Helt sjukt! Ett oskyldigt litet barn som var duktig o följde reglerna som vi vuxna människor bestämt och se såå fel det blev!!

Säger bara det, ta vara på de närmaste för livet kan få sig en snabb vändning.
Våga tala om för dom du tycker om hur mycket de betyder för dig.

Så var det torsdag då, dagen före helg.. jippiii... Imorgon är det mysfredaag som väntar. Min favoritdag, säkerligen som många andras :)

Har inte gjort så mycket hitills faktiskt, mer än att ätit frukost o kikat på våra bästa år. Ska ta tag i disken men kan inte slita mig från min dotter som ligger i babysittern o pratar en massa med sina leksaker och så fort hon får syn på mig så ler hon såå stort och mitt hjärta smälter!

Sitter med tårarna rinnandes faktiskt och funderar över hur otroligt lyckligt lottad jag är. Har en fantastisk sambo som gör mig så lycklig och vi tsm har vårat lilla mirakel till dotter. Underbara liv alltså. Kan inte önska mig nå mer än detta.
Kan i timtal bara sitta o titta på Wilma och bara njuta av hennes vackra ansikte och allt jollrande.
Att en sån liten människa kan ge en så mycket, ALLT! Helt fantastiskt...

Nä nu skulle jag ju diska..
Sedan väntar en härlig promenad med min fina vän Anna och lilla Lusen. Så glad att jag har dig som vän gumman <3


Ha en toppen dag nu allesammans. Var rädd om varandra.




Du är aldrig ensam, så länge jag andas
Så länge mitt hjärta kan slå
Du är aldrig ensam, glöm aldrig det
Och jag gör vad som helst för dig, det hoppas jag du vet
Ja det hoppas jag du vet

Så när du inte längre orkar, då orkar jag för två
När du inte ser nån utväg, då hittar jag en ändå
Du har givit mig så mycket genom åren som har gått
Är det största man kan få, det har jag fått

Kommer över en...

2011-03-09 @ 11:22:49

Hej vänner!

Då var det onsdag, mitt i veckan!

Helgen bara sprang förbi och vi hade en bra helg med goda vänner från stockholm. Fredagen tog vi det lugnt här hemma käkade god mat och spelade kort. Lördagen begav vi oss alla ut i skogen för att hejja på älsklingen som körde rally. Det gick bra för dem.. dock ingen pallplats men de var nöjda ändå för de ända de ville med denna tävling var att ta sig runt o träna på noterna! Vilket de klarade galant :)

Lillan var hela lördagen hemma hos mormor o morfar sin och vi valde även att hon skulle få sova där. Allt hade gått så himla bra. hon sov bättre där än när hon är hemma, lilla skitungen. Men som sagt allt hade gått så braa :D Det var även skönt för oss att få sova ut. En helnatts sömn utan att behöva vakna upp o ge flaskan eller peta i nappen! De behövs ibland..
Får se då om fredagen om Wilmis ska sova hos farmor o farfar sin. Dels vill vi testa och sen vill ju självklart farmor o farfar ha henne. Vi vill att hon ska vänja sig med olika alternativ.. för som sagt så kan det vara skönt att få bara ägna sig åt varandra ibland. Det behöver ett förhållande. Att bara få vara ett par. inte mamma eller pappa :D

Nu kanske vissa tänker men herregud har du skaffat barn för att lämna bort henne?
Kan svara på den frågan på en gång utifall de finns sånna frågor.
Nej jag har inte fött Wilma för att sedan ha henne sovandes hemma hos mormor eller farmor varje helg. Hon har sovit borta EN gång och om hon sover borta på fredag så blir det ANDRA gången. Sen kommer det säkerligen dröjja innan hon sover borta igen.
Som jag skrev, jag låter henne inte sova borta för att jag vill bli av med henne.. absolut inte. Hade jag känt så, så hade jag aldrig skaffat barn. Men jag kan stå för att det är skönt att någon gång få sova ut och vara barnledig för att kunna ägna all tid åt mig och Niklas. På så vis blir vi både bättre sambos och framförallt bättre föräldrar.. vi får tid att sakna varandra och få en god sömn, de kan inte göra annat än att stärka oss :D

Wilma är absolut inte jobbig på nätterna.. nono!! Men de är principen att för en natt slippa vakna till för att ge flaska eller byta blöjja eller stoppa in nappen.

jaja är det någon som funderar mer över detta så får ni väl skriva o fråga!!!

Igår så blev det en shoppingdag för mig o mamma. Vi var borta hela dagen.. men fick mycket inhandlat.. andvnde mina presentkort som jag fått när jag fyllde "19" År :D Sen blev det även en grind inhandlad som vi ska sätta för trappen ner mot källaren.
Sen shoppade jag en massa till mig själv o till lillans rum :D Det börjar ta form i hennes rum!
Det ända som saknas är lite leksaker.. så hojta till om ni vill bli av med leksaker vänner.. vi tar det gärna :D

Magen min har krånglat sen igår men jag tror att det kan vara sviterna från den starka kinamaten som jag åt igår i valbo. Den var verkligen superstark.. Jag kanske inte pallar de starka lika mycket som jag tycker det är gott :D

Nä nu måste jag ta tag i hemmet.. det ser ut som ett bombnedlsag.


Igår kväll, natt blev det jobbigt, tungt för mig. Saknaden tog tag i min kropp med storm. Låg o grät i timmar. Ibland kommer saknaden över efter våran älskade Mollsan <3
Som jag älskar o saknar dig våran vackra hund!

Nä nog för idag.

Puss o kram

Hur mycket..

2011-03-03 @ 18:10:19

Helloj!!

Börjar med att tacka alla som kom igår och fira mig på min "19" års dag :) Är verkligen supernöjd över gårdagen och allt fint som jag fått :) Tusen tusen tack allesammans!!

Det blev mycket folk och värmen steg snabbt i huset kan jag säga.. men ack vad mysigt det är när huset är fullt av folk. Det som var dock mindre mysigt var det där hemska berget med disk. Jösses vad jag diskade igår, sånna ggr önska jag att vi hade en diskmaskin. det har vi men den är nere i källaren. Vi kan inte heller koppla in den för vårat kök är under standard måttet så ska vi sätta in diskmaskinen så lär vi höja hela vårat kök! det får nämligen bli vårat nästa projekt efter att vi gjort klart hallen som vi inte börjat med ännu, men nu har vi sagt att vi ska ta tag i det! :)

Men nu är disken diskad och alla smulor uppsamlade i min kära dammsugare :D

Idag har vi som sagt bara poat hemma jag och Wilmis. Mamman har städat o tvättat medans Wilmis har ätit, lekt på golvet och sovit om vartannat! :D

Just nu sitter vi hos mina föräldrar för nicke är på GR och gör det sista med rallybilen inför helgens tävling.
Nu får det inte töa så mycket mer så vägarna håller sig i bra skick inför rallytävlingen.
 Nä ska ta tag i Wilmis nu och kyssa sönder henne, helt sjukt hur mycket kärlek jag har för våran älskade dotter och självklart min underbara sambo. Ni är det vackraste som finns <3

adjökens vänner :)


Okej jag erkänner då, jag fyllde 22 år igår och inte 19. Men man kan ju alltid önska!! :D

Ingen vanlig dag för...

2011-03-02 @ 08:06:34

Det är Eminas födelsedag, hurra hurra hurra :D

Godmorgon.
Såhär tidigt har jag väl aldrig varit uppe o skrivit i bloggen. Men idag så blev det så för att min kära dotter har valt att vara vaken nu en stund. Så då passar jag på innan både hon och jag knoppar in en stund till senare, eller snart rättare sagt :)

Jaha det är den 2 mars idag. Alltså 22 år sen jag föddes. Men jag känner mig inte en dag äldre än 19 :D
Har gjort det mesta som har med bakning att göra. Ska bara fixa det sista på tårtorna så är allt klart sen. Tur jag hade Mallan här igår som hjälpte mig en massa. Men ändå så misslyckades jag med mina hallongrottor.. de blev inga grottor utan det blev hallonplattor om jag får säga det :D Jaja det går att äta iaf :)
Mallans Kokosdroppar blev jättegoda o bra :) Får väl se då hur tårtorna smakar då..
Spännande.

Som sagt gårdagen gick till att baka och förbereda inför denna dag. Höll på o dona o grejja en massa så jag glömde helt bort promenaden med kära Anna, sorry gumman. Minne guldfisk. speciellt när jag gör något annat då är jag så koncentrerad på att göra det så det finns inge utrymme för andra tankar. Men det tar vi igen idag kl ett. Då ska vi ut o gå igen! :)
Vi verkar få fint väder också.. härligt.

Nä nu ska jag få lillgrodan att sova o själv få någon timme sömn till.

hörs senare.

puss o kram och grattis till mig :)

Fisrumpa..

2011-03-01 @ 11:00:57

Hej hej!
Härligt väder vi hade idag då. Strålande sol.. kanske är våren påväg in? Det återstår att se men man kan ju alltid hoppas!

Här sitter jag nu ensam.. fisrumpan har precis knoppat in en lite sväng. Efter att ha envisats med att vara vaken.. hon är redan så rädd för att missa något. Vill vara med hela tiden o titta på alla saker! En riktig liten spejjare :D

Ja och idag är dagen före min födelsedag, fyller nämligen imorgon. De som vill är mer än välkomna på fika imorgon :) Tänk att man blir 22. Jag fyllde ju nyss 18, vart tog de fyra åren vägen?? 
Så idag på schemat så står det bakning inför morgondagen. Tur Mallan kommer hit o hjälper mig. :D Så får vi se vad vi hittar på för gotta! 
Annars så har det inte hänt så mycker mer sen igår. Mamma o pappa min var hit en sväng mot kvällskvisten o hälsade på och så var vi hundvakt åt grannhunden Molly, våran Mollys bästa vän :) 

nä om man skulle ta o diska lite och sedan få någon ordning på manen som man har till hår :D Har även bytt benan så jag har den åt andra hållet för jag är så less på det kort på sidan nu! Så blir det.. det är ursnyggt när man håller det rakat men, de är så jobbigt o hålla det rakat hela tiden så jag har valt att låta det växa ut igen. Så fort det blir lite längre så sätter jag in några få slingor där för att fylla upp o sen blir det nog mittbena med lugg. Japp så får det bli.. men så länge så får det vara åt andra hållet, får se hur det blir och går då.

Ha en bra dag nu i solen! 

puss  o kram