Få sig en piff..

2010-05-31 @ 19:21:23

God underbar kväll!

Vilken dag vi haft idag, med sol och allt. Jag började dagen med att jobba idag för att sedan åka till mamma och hämta hem molly, men innan vi åkte hem så passa vi på att njuta lite i solen.
Väl hemma så åkte jag och tog ut ett stort paket till mig.. det var en massa fina påslakanset som jag beställt från jotex pluts ett par fina gardiner som jag tänkt ha i sovrummet. Blev riktigt nöjd faktiskt. Fick mycket för pengarna.

Niklas har stuckit iväg o spelar match och jag skälv har nästan nyss kommit hem efter en lång och skön promenad med Mollsan. Synd bara att det blir på tok för varmt för henne så hon orkar knappt gå i samma tempo som en själv. Men det gick bra ändå.. så nu ligger hon helt däckad på golvet tufflan.

Själv så inväntar jag Denise som ska komma och färga mitt hår, min utväxt som är grotesk usch.. men nu ska kärringen piffas till :D Blir ingen större förändring men tillräckligt för att jag ska känna mig finare :D

Längtar så innerligt tills på fredag, hoppas verkligen att allt se bra ut och att de ser vad det är för kön. Jag själv tror att det är en tjej medan Niklas tror att det är en pojk. Det spelar verkligen ingen roll bara det är friskt och att allt går som det ska. Men gissa kan man göra ändå..

Vad tror ni att vi kommer få?


Nä nu ska jag nog stryka dessa gardiner, kan behövas innan de sätts upp :)

Vi hörs.

Puss o kram





Jag gömmer mig inte alls :)

Tragisk helg..

2010-05-30 @ 21:25:32

Hej vänner.

Hoppas ni haft en kanon helg. Det har jag! Min helg bestod av jobb och en massa umgänge med mina nära och kära. Hann även med att åka in till sandviken igår o kolla på lite snygga bilar. Visst har de gamla bilarna sin charm men frågar man mig så ska det vara lite nyare helst en corvette. Jag är helt såld på dem. Fy faasiken..

Även fast min helg har varit bra så har inte andras det kan jag säga, tyvärr!
I helgen så omkom två stycken i hofors i en hemskt tragiskt olycka som man inte får hända...
Mina tankar finns hos de anhöriga och så hoppas jag innerligt på att A kämpar på och helst av allt blir helt återställd fysiskt men med de psykiska delarna om vad som hänt kommer han nog få leva resten av livet med.. riktigt hemskt.!

Vila i frid grabbar.
Kan säga att hela hofors sörjer, sån låg stämning så fort man kommer in i hofors.
Såg även att vackra ljus tänds och massa blommor lagts på plats.

Ja tänk vad ett liv kan slockna snabbt.
Ta vara på de nära och kära för man vet nog inte riktigt vad man har förens man förlorar det!!

Blev ett litet sorgset inlägg men kände att jag behövde skriva av mig lite om det.

Iaf så imorgon är det måndag igen då. Som vanligt så tycker jag inte om dem, det känna motigt med måndagar och sen när man väl fått rull på veckan ja då är det helg. I helgen som kommer så jobbar jag igen då. Men det gör inget bara bra..:) Ska även hinna med att äta en eller två langos för det är nämligen den årliga bessemerfesten i hofors.

Jaja nu ska jag sluta gnabba om en massa tjafs.

Ha en bra start på veckan!

Puss o kram

En vecka kvar..

2010-05-28 @ 10:16:33

God morgon vänner.

har precis slagit upp ögonen och tagit mig till soffan. Älskar mornar då jag inte behöver stressa till något utan bara invänta våra bästa år och ha en mysfrukost till.
Molly ligger fortfarande och trynar men kommer nog snart upp om jag känner henne helt rätt. :) Vi har en väldigt morgon trött hund måste jag säga.
Älsklingen är på jobbet som vanligt börjar sju varje morogn och slutar fyra. Min kämpe..

På dagens schema så står det faktiskt inte så mycket.. Efter våra bästa år ska jag ut med molly sedan bara ta det lite lugnt innan jag ska iväg o jobba kväll.

Som rubriken lyder så är det endast en vecka kvar... till ultraljudet då vi får se vårat lilla pyre..
Ska längtar med spänning. :) Men som det känns nu så känns en vecka som ett år bara för att man vill att dagarna ska rusa förbi.
Jag lovar att återkomma när jag vet mer efter ultraljudet. Vi ska även ta reda på kön, om de kan se dvs.

Måste bara berätta att vilka hemska, sjuka och otäcka drömmar jag börjat drömma nu den senaste tiden. Kan vakna och vara helt kallsvettig eller komma på mig själv ligga och grina i sömnen. Det måste ha att göra med graviditeten. Jag kanske får alla symtom genom drömmar istället för fysiskt.

Nu klev Mollsan upp nu ska det gosas.

Ha en toppen fredag.

Kram på er.

Möte avslutades med kvalitetstid.

2010-05-27 @ 14:08:37

Hej hej!

Morgon började tidigt idag. Klev upp sju, inte likt mig men måste jag iväg på något så måste jag och då är jag så illa tvungen att kliva upp så tidigt.
Jag hade nämligen ett möte på rehab i sandviken där jag har min praktik. Det gick super o de är nöjda med mig, säger dom iaf. Får väl tro på det då :)

Efter möte så styrde jag bilen mot hofors för att hämta upp mamma. Här skulle vi ha en mor och dotter dag. När vi har sånna dagar så åker vi iväg o shoppar lite. Självklart fick jag med mig lite hem. jag fynda. :) Fynda lite sommarkläder i en storlek större med tanke på att jag förhoppningsvis kommer att växa runt magen. Även om man inte nu kan tro det :)
Jag är nöjd över köpen.

Mamma kunde såklart inte hålla sig borta från bebiskläderna. Så hon lära bara köpa två par mössor åt våran bebis. Som vanligt så blir det i naturliga färger som både tjej o kille kan ha.
Tänk vad små mössorna är, kommer den bli så lite verkligen. Helt ofattbart.

Vad gör jag nudå.. har kommit hem och ätit lite för magen började kurra. Blev lite frussen också så jag har tagit en filt över mig och allmänt myser i soffan i väntan på älskling. 
 
Kvällen blir lugn. Niklas åker o tränar och jag tänkte jag skulle göra hemmagjord pizza åt oss. Låter smaskigt..

Nä ska kika på lite teve nu.

Ha det toppen.

puss o kram

Vi börjar om på nytt... igen!!

2010-05-26 @ 12:51:41

Hej vänner!

Var ett tag sen jag var inne på denna sida och skrev.
Efter att ha funderat lite fram och tillbaka så bestämde jag mig för att ta upp bloggandet igen. Dels för att få dela med mig av mina åsikter och hoppas på att få höra vad ni tycker och tänker om det jag skriver.
Självklart som ni vet kommer jag inte skriva precis allt i detalj om vad som händer dagligen i mitt liv men jag lovar att jag ska dela med mig lite utav vad som händer i min vardag som hundägare, sambo och gravid.

Ja ni läste rätt..
Sen sist jag skrev vilket var förra året någongång så har jag gått o blivit gravid och ingen är lyckligare än jag och Niklas :) Som vi längtat.

Barnet är beräknat att komma till världen i November någongång o vi längtar med spänning. :)
Jag är alltså i vecka 17 (16+1).
Kan även berätta att jag haft en dröm graviditet hitills, inge illamående, kräkande, smärtor eller något sånt förutom att bullar har blivit min stora passion :)
Ska jag vara ärlig så känner jag mig inte ens gravid. Har inte så stor mage. Det syns knappt. Men den hinner nog växa på sig ska ni se och jag längtar som bara den. Den 4 juni ska vi på ultraljud och äntligen få se vårat barn i magen. Det är nog då som jag verkligen kommer att förstå att jag väntar barn. Jag längtar nå otroligt dit. Men snart så.. 

Annars då?
Ja allt är som vanligt. Jag jobbar när de ringer ut mig och ska även jobba hela sommaren. Om jag fortfarande mår lika bra som nu, vill säga..
Niklas jobbar på som vanligt han med. Allt flyter på som det alltid gjort.
Vet inte riktigt vad jag ska dela med mig av mer för denna gång men jag kommer tillbaka.

Promise..

och självklart om ni undrar något så skriv gärna en kommentar.

Ha en bra dag.

Puss o kram