Long long time..

2011-06-23 @ 16:17:56

No see!!

Hej vänner!

Var ett riktigt bra tag sen jag skrev något nu. Men känner verkligen inte för att blogga när de varit så fint väder. Då har jag proriterat att poa med huset och umgås med älskade familj. Hoppas ni förstår.
Och nu dessutom så har jag börjat jobba med! Det går jättebra och det känns bra med. Lillan har det så bra med pappsen sin. :)
Ja vad har hänt då sen jag skrev senast?
Lillan har fått två små tänder nertill som stickr upp så sött nu. Sen vill hon så gärna komma någon vart på egenhand men kan tyvärr inte det ännu. Men snart så kanske skitungen kryper eller går, de återstår att se! Men att resa sig mot allt nu är roligt. Hon testar vad hon klarar av nu.. så framåt och så nyfiken liten tjej vi har!

Idag är det riktigt regnväder.. så vi håller oss inne och myser hela dagen. Har jobbat idag och sedan var vi in och besikta om bilen, fick godkänt nu! Skönt.
Bara att tuta och köra.

jadu vad mer ska jag skriva då? Midsommar i helgen med. Då blir det att fira dels lilla Gustav imorgon och min pappa som fyller år på lördag. Full rulle helt enkelt. :)

Nä hörrni jag kommer inte på nå mer. Skriver igen när jag har nå mer att skriva om!
Kan ta lika lång tid eller kortare, vem vet. Bara att hålla utkik.

ha en toppen midsommar allesammans.

Puss o kram

Lever roligt..

2011-06-12 @ 11:17:31

Hej vänner!

Står ni ut i denna värme??

För mig går det någorlunda bra. Har mycket energi till o göra saker men sen tar det tvärstopp när jag kommer ut och solen bränner sönder en. Men man ska inte klaga.

Så var det söndag idag då. Sista lediga helgen tsm innan jag börjar jobba. Jag börjar nästa helg. Känns både bra och lite hemskt att jag ska vara borta från min lilla älskling så länge om dagarna. Men hon kommer att ha det toppen med pappa sin, det tvivlar jag inte en sekund på!

I fredags klädde vi upp oss och åkte mot gävle och kikade på när Mallan brallan tog studenten. Vad härligt. De hade ju kanon väder. Efter gävle så blev de vidare hem till dom för att fortsätta att fira Malin som inte bara tog studenten utan fyllde även år :D Så de blev dubbelfirande.

Igår, Lördag så vaknade vi rätt så tidigt och åkte till Karl Hedin för att inhandla material till våran blivande altan plus lite saker till, till våran hall. Det blev nytt golv mm.. kommer bli superfint när de är klart.
När vi kom hem så började jag skrapa fönster för att kunna måla dom idag. Börjar med små fönstrena först, för dom behöver ja inte klättra upp på  en stege. Sen fick vi lite besök också. Först kom Marie och Jimmie och självklart lilla sötnosen Vincent. Åhh han är så liten men ack så himla go. Vi fikade melon och jordgubbar och surrade. Efter dom så bjöd vi upp vännerna på lite grillat. Och här satt vi på altanen och myste en massa. När de gått hem så bubbade vi in halva veden i ved skjulet som Niklas byggt. Har halva kvar och de ska in idag hade jag tänkt.

Just nu så sitter jag ute o lillan ute på altanen jag vid datorn och hon på golvet och leker för fullt. pappan är ute i garaget. Väntar på att lillan ska bli trött så ska jag få henne att sova och sedan börja måla fönstren. Hoppas bara att vädret håller i sig. Inge mer åska TACK!!

Igår så var det så varmt så Lillan fick bada i min tvättkorg här ute på altanen. Hon plaska som aldrig förr och den lilla fisrumpan har kommit på hur man ställer sig upp i den. Så nu jäklar lever hon farligt. Rätt som det är så ställer hon sig upp i den baljan.

Nä nu ska jag krypa ner på golvet jag med och leka lite med min vackra dotter.

Vi hörs.
Puss o kram

Veckan med ett stort S.

2011-06-09 @ 10:33:35

Hej vänner!

Denna vecka är de många som får skolavslutning, många som tar studenten. Det är helt enkelt en vecka med ett stort S!!

Igår så var vi på skolavslutning för lilla Emil som blivit stor och slutat ettan. Var svårt att hålla tårarna tillbaka, fick en tanke.. tänk när Wilmisen står där och sjunger så fint. Åhh då kommer jag definitivt inte kunna hålla mig :)
Finns väl inge mysigare än att höra barn sjunga i kör.

Var ett tag sen man slutade ettan. Åren går som jag vet inte vad. Var ju tre år sen man slutade gymnasiet, alltså sex år sen man sluta nian! Ojojoj... Hur ska detta sluta.

När vi satt där i kyrkan och vi alla skulle lyssna på kyrkklockorna, alla var tysta förutom min lilla fis till dotter. Hon skulle minsann sjunga och göra pruttljud mitt upp i allt detta :D Hon var på jättebra humör, inge fel så men hon skrek av glädje och skrek sen ännu högre då hon märkte att de ekade i kyrkan :D Lilla sötungen.

efter skolavsluningen så blev de glass på edsken.
Väl hemma så höll storhjärtat på för fullt i hallen. Blir så jäkla bra. och de går snabbt när han väl sätter igång.
Mot kvällningen fick vi huset fullt. Först kom Denise o Fredrik och en stund senare så kom bror med familj.

Nä vänner nu ska jag kika klart på våra bästa år för att sedan packa o göra allt klart innan ja o lillan sticker och badar med Anna och Lucas på parkbadet :D

Puss o kram

Mat monster!

2011-06-08 @ 10:40:33

Hej vänner!

nu håller vi hårt i tummarna och hoppas att det inteblir någon åska. Vill verkligen inte ha det. 

Här sitter jag och våran snutta i soffan. Hon har precis vräkt i sig havregrynsgröt och som varje gång då maten är slut så skriker ungen. Det är bara principen att de är slut som hon skriker. För mätt är hon då vill jag lova, 9 av 10 gånger så brukar de komma upp en lite kräka dvs
överskottet utav all mat. Hon är riktigt matglad liten tjej :)  
Nu sitter hon hr brevid mig och mumsar på sina majskrokar. Nöjd så länge dom finns men snart är det slut och då blir de ett jäkla liv eller så inser hon att hon är mätt nu :)

Ja var gjorde vi igår då måntro? Inte mycket, var in en sväng med mina föräldrar till gävle för att sedan ta en promenad ner till Anna så barnen fick bada i poolen :) Niklas han stack direkt efter jobbet till råsunda för att kika på sverige - finland :) Mot kvällningen så kikade jag o anna på en film, Valentines day tror jag den hette. Riktigt bra film faktiskt! :)

Idag så är det ons. Så idag på vårat schema står de gå på skolavslutning. Emil går ut ettan och de ska såklart firas :) Så vi håller på o göra oss klar här hemma, sakta men säkert :) Efter de vet ja inte hur planerna lyder, återstår att se.

Nä nu ska ja kika klart på våra bästa år och vänta på att Wilmis ska bli klar med sitt bajsande så man får byta blöja på stinkbomben ;)

Ha en bra dag.

Puss o kram

Bönder i storstan.

2011-06-06 @ 22:50:46

Hej vänner!

Börjar som alltid då, de eviga tjatet om vädret. :D
Sikken värme vi fick idag, underbart va??

Ojoj var ett tag sen man skrev. Har liksom ingen lust att sitta inne vid datorn när de är härligt väder och när man har en underbar dotter som man inte kan slita sig ifrån.

Men ska försöka dra lite om vad vi gjort sedan jag skrev sist.

Som rubriken lyder så var vi till våra kära vänner i stockholm förra veckan. Från ons kväll till fredag förmiddag!
Efter att vi kört som biltjuvar i alla filer i stockholm så hittade vi dit vi skulle utan några problem. Tacka vet jag storviksgatorna, lätt att hålla koll på. Finns ju liksom bara en stor väg här medans de finns tusentals vägar i stockholm. :) Var ett och ett halvt år sen vi var dit sist, och vära älskade vänner.. får se om de tar 1,5 år till innan vi åker dit. Fy skam på oss!! Men lovar inget om att komma innan det, men de jag kan lova är att försöka så gott vi kan att komma till er innan 1,5 år :D Vågar inte lova något som jag kanske inte kan hålla.

Vi hade de som sagt underbart när vi var där. Mycket prat och skämt som alltid när  vi träffas! :D
Tusen tack verkligen för allt när vi var där. Vi blev riktigt bortskämda.
Bara att bjuda igen från våran sida sen!

Ja vad har vi mer gjort? Börjar ta fart i hallen med, klinkergolv på¨plats plus att elektrikern varit hit o fixat de, sköönt! Så nu har vi inget att skylla på utan nu är de bara att göra klart :D
Blir riktigt fint iaf.
Imorgon är man tillbaka till vardagen igen då. Efter 5 dagars ledighet tsm. Fasiken de går så snabbt när man har roligt. Vill ha min storälskling hemma jämt.

Att bero på jobb så börjar jag jobba om 2 veckor. Ska bli både skönt och lite jobbigt. Lite blandade känslor inför det.

Nä vänner nu ska jag gå pussa min lilla älskling innan jag pussar  vidare på min stora älskling.

Som jag älskar mina hjärtan <3


Puss o kram