Åskväder.. livrädd!!

2010-06-30 @ 10:51:20

Hej vänner!

Var några dagar sen jag skrev..men har verkligen inte orkat suttit vid datorn när det varit kanon väder och jag först jobbat och varit kanske inne en hel dag så då orkar jag inte sitta vid datorn o skriva!!
Idag är jag ledig o då kan jag passa på att skriva ner någon rad här för det kommer inte bli något på ett tag kan jag säga! Vi ska på semester och då har jag inte datorn med mig sen får vi se hur mycket det blir med flytten till huset så då kommer jag inte sätta datorn heller på första plats. Men jag skriver när jag kan o orkar!

Som sagt ledig idag och det är lite mulet ute.. läste nyss att de varnar för en klass 1 åska.. det gör mig livrädd.. Hatar åska o buller. Vill verkligen inte vara ensam då, men vad göra när älsklingen jobbar? Usch ska de bli nå oväder så kan de väl ändå bli när han kommer hem så slipper jag vara själv..

Sitter just nu o njuter av ledigheten med en god frukost o våra bästa år. Håller på o tvättar en massa med innan det är dags att åka på våran semester. Skönt o ha allt sånt klart innan man  åker! Vi har ett fullspäckat schema innan semester!!

Nog om det.
Hoppas ni får en kanon sommar, för det tänker jag ha :D

vi hörs...

puss o kram

Bullbakning och en klo mindre..

2010-06-24 @ 10:54:34

Hej Hej!

Vilket underbart väder det är då..
Vågar man hoppas på kanon väder till midsommarn.. ja som det ser ut nu så kanske det finns hopp :)

Som ni kanske märker så orkar jag inte skriva varje dag när det är sånt här fint väder. Plus att jag jobbar en massa och prioriterar min lilla familj framför denna dumburk. Men när jag har tid över och ork så skriver jag gärna av mig lite.
Det kanske tolkades lite tokigt i förra inlägget med mitt nio veckors schema, det lät som jag började det med en veckas ledighet och så var inte fallet. Utan jag har fått schema på nio veckor och någongång under dessa veckor har jag faktiskt en ledig vecka då vi tänkt o åka på semester. Förstod man bättre nu tro?
Som sagt så har jag redan börjat mitt sommarschema och än så länge går det jättebra. i helgen räknas det som storhelg så det är ju toppen.. Alla pengar behövs nu när vi ska flytta till hus..
Gårdagen bestod av jobb för både min och Niklas del, mollsan fick tillbringa sin dag hemma hos mina föräldrar. Bäst att passa på att ta hundvakt nu när de har semester och sen så vill dom så gärna ha henne för hon är så snäll och lydsam säger mamma. När jag slutade så hämtade jag henne och tog med mig henne hem. Inväntade niklas som sedan stack på match och jag och Mollsan pasade på att baka en massa bullar. Och jag som ni vet är galen i varma bullar, eller bullar överhuvudtaget. Jag smällde nog i mig en 11 st bara igår, jag vet jag är hopplös men det är ju såå gott!!

Jag är även så lättad över Mollys klo.. hon råka klyva den för någon vecka sen och sen dess har den varit lös och irriterat henne nå fruktansvärt. Hon har varit där och försökt slita bort den men det har gjort så ont för henne för det är liksom ända in i pulpan. Så i förrigår så tog jag och niklas hand om det och tog bort denna dumma klo som då hade böjt upp sig och fastnade överallt. Det gick så bra och jag med mina hormoner började storgrina för att jag var så lättad över att den var borta. Och det ser jättfint ut nu. Pulpan är blottad men det läker nog fint. Ser till att hålla det rent bara.
Iaf så kan jag berätta att jag kan inte med när Molly eller Niklas gör illa sig och jag ska vara där o peta i det mm.. jag kan känna mig svimfärdig då.. för jag vill inte att de ska ha ont. Men jag kan göra samma saker på tanterna som jag jobbar med.. torka deras sår utan några problem alls! Till och med om de har larver i såret, vilket har hänt under dessa år som jag jobbar som undersköterska. Det bekommer mig inte nå alls.. Men så fort de gäller Niklas och Molly så kan jag inte med det. Det är nog för att jag älskar dom så högt på denna jord och inte vill att de ska ha ont!

Jaja nog om det.
Nu ska jag kika klart på våra bästa år och sedan hoppa in i duschen o göra mig klar. Jobb väntar även idag! FÅr se om niklas får komma hem nå tidigare idag då..?? Hoppas hoppas!

Ha en toppen midsommar allesammans om jag inte skulle skriva nå mer!

puss o kram

Firat min 25 åring!

2010-06-21 @ 10:48:41

God Morgon vänner!

Vilket vackert väder man fick vakna upp till idag.. skönt. Jag ska bara kika klart på våra bästa år så ska jag vidare till mina föräldrar och äta lunch och bara gassa lite i solen. Gäller o passa på de dagar man är ledig. Har nämligen börjat mitt sommarschema som är på 9 veckor med en veckas ledighet!

Helgen har varit intensiv men härlig. Niklas fyllde 25 år i fredags.. Jag grejjade och donade hela dagen med att städa och handla in det sista som behövdes till kvällen då släkt och vänner skulle komma. Vi bjöd på en exotiskbricka och potatissallad och svärmor stod för tårtan. Det blev en perfekt kväll. Mot natten så åkte vi ut på krogen en vända och där var det inte alls nå roligt. Har man kanske vuxit ifrån det eller är det bara för att man var nykter som man tyckte att de var skit tråkigt.. inte värt varken pengarna eller tiden att gå ut på krogen!

Lördagen blev lugn.. Niklas var inte bakis för han tog det lugnt och spara sig till lördagskvällen istället då hans syster hade sin 18 års fest. Och som vanlig så skulle ju jag upp tidigt dagen efter och jobba så jag gick hem lite tidigare och lämnade Niklas där med sin kusin och några andra.. De verkade ha det skojj. Fick dock iaf inte så mycket sömn i mig.. för det blir ju så tomt i sängen utan Niklas, det är liksom en trygghet att ha honom brevid sig och sen har jag svårt att somna när jag börjar sju för jag är så rädd att sova över, det har aldrig hänt men det är nog mycket psykiskt!
Så söndagen gick till att för min del jobba och komma hem till en väldigt bakis sambo.! Jag slutade halv två och han låg o sov då.. fick tjata ut han att gå ut med molly en vända! Jag tvärdäckade på soffan i en timme var helt slut och trött! Sedan var det fart i oss båda igen.. ingen jättefart men lite iaf! Vi åkte till vallingatan och käkade lite mat och umgicks allihopa.. som jag sagt de förut så älskar jag när vi alla är samlade :)

Nä nu ska jag kika klart på våra bästa år o göra mig klar sedan för att åka!
Ha en toppen dag nu!

Puss o kram

Full fart lika med avdäckad..

2010-06-17 @ 13:52:50

Hej vänner!

Vilket tempo jag hållt dessa dagar. Det har varit så mycket jobb nu på sistonde så jag själv glömt bort att stanna upp och kolla mig omkring. Men jag trivs väldigt bra med denna fart.. Och nästa vecka börjar på mitt 9 veckors sommarschema så farten är långt ifrån slut :D Men jag trivs så bra med detta tempo så jag klagar absolut inte.. Det ända är att jag glömmer bort mig själv och lyssna på kroppens signaler.. jag är ju inte den som vilar på dagarna eller så.. men idag mina vänner så tvärdäckade jag efter att ha varit på praktik, ja inte nog med en massa jobb så går jag även på praktik. Jag gör allt för pengar :D Vila hinner jag göra i graven, alles säkert!!

Iaf så är jag hemma nu, varit en vända in till praktiken imorse och när jag kom hem så somnade jag i soffan.. och det var underbart att få tupplura lite.. inte ofta man gör det men kände idag att min kropp behövde det. Att sova middag är underskattat.. verkligen!

Men nu är jag i farten igen.. har varit ut med Mollsan en sväng.. dock ingen längre promenad för denna värme tar kål på henne.. hon orkar inte gå då.. så den lite längre promenaden får bli mot kvällningen.
Och i magen är det full fart.. det är så mysigt när man ser magen röra sig lite då och då.. man kommer på sig själv, men gud jag har ju en människa i magen som sparkar runt. Helt otroligt! Vilket mirakel.
Nu känner även Niklas dessa små rörelser och ser.. han tycker det är helmysigt.

Nä ska fika lite nu och invänta min älskling som fyller 25 år imorgon :)
Till kvällen blir det nog att kika lite fotboll, nicke spelar.. inge mer inplanerat vilket är väldigt skönt.

Puss o kram

Hemmagjort..

2010-06-14 @ 19:51:15

God kväll..

Så var det full fart på vardagen igen och en ny vecka. Det är måndag och även jag har jobbat idag. Underbart.. Har blivit mycket jobb på sistonde faktiskt vilket jag gillar. Jag kör på så länge jag orkar.
Folk frågar mig hur länge jag ska vara mammaledig sedan. Det kan jag inte svara på gott folk. Jag har sagt det att jag kommer att jobba lite då och då korta skift även när bebisen kommer. Sen om det bli två veckor efter födseln eller ett år det återstår att se. Men jag vill att niklas ska vara hemma med lillan med. Det fixar han galant. Vet iaf att jag ska sommarjobba redan nästa sommar och då är barnet ett halvår, så då får niklas vara hemma med henne o mollsan medans jag tjänar pengar plus att jag spar mamma dagar!

Nu hoppas jag inte att ni tolkar detta fel.. jag kommer självklart vara med vårat barn mycket och ta hand om det. Ingen tvekan om det. Men man får inte glömma att barnet har både en mamma och en pappa som kan precis lika mycket. Plus att jag och niklas redan pratat om det och är helt överens. Han längtar efter den dagen då han själv få ta ansvar över lillan och känna att han också duger så det inte bara blir mamma hela tiden!

Vi kommer att vara ett par flexibla föräldrar.

Iaf så till rubriken.. just nu sitter jag o skriver med en kurrade mage kan jag säga.. Niklas kommer när som helst hem efter att ha tränat och då är det hemmagjorda köttbullar och färskpotatis som ska glufsas i.. med lingonsylt till såklart. Hur gott är inte det då? Underbart gott...
Det ska vara hemlagat, det är alltid godast.. kanske inte det snabbaste alternativet men helt klart värt all tid för dess goda smak.
Nä ska röra om lite nu o se om potatisen kokat klar så hörs vi en annan dag.!!


Puss o kram

Monopolspel..

2010-06-13 @ 17:51:22

Hej vänner!

hoppas eran helg varit bra..
Min har varit toppen.. fått tillbringa många timmar tsm med mina älskade.
Vi har hunnit med en vända till valbo och fönstershoppat lite.. det var meningen att Niklas skulle handla lite åt sig med det hela sluta med att vi kom hem med ett monopol spel som vi spela ett par gånger i går när det var regn ute. Hur mysigt som helst och så kul. Fast de hade varit roligare om fler var med :)
Så vi är helnöjda med spelet.. på vårat monopol så slipper man alla pengarlappar på vårat betalar man med monopol visakortet hur fräckt som helst :)

Idag så var vi en sväng till bror min på kaffe och sedan stack niklas iväg och spela match och jag o mollsan är hemma. tänkte strax gå en långpromenad med henne för att fördriva tiden lite.. ska bara plocka in disken. Har även hunnit med att fundera ut hur möbelimanget kommer att bli i huset och kikat på lite tapeter som jag är sugen på.. tänkte ha några fondväggar och resten målar vi bara.. blir enkalst så. :)
Vill bara flytta in nu. Hoppas bara att tjejen som kika på våran lägenhet får sin lägenhet såld så vi kan åtminstonde dela på september hyran och vi komma in i huset snabbare ;) Det återstår att se men hoppas kan man ju alltid göra.

Tänkte ha ut två bilder en bild på mig från idag då jag är i vecka (17+6) går in i vecka 19 imorgon. Den är inte stor men den finns iaf :)
Sen även en bild på vagnen våran då den är i liggläge.. får knäppa kort på sittdelen med sedan! :)

Har även suttit nyss och retats lite med bebisen och man ser lite smått på magen när hon sparkar tillbaka.. måste visa Niklas det sen. En riktig liten skitunge är hon ;)

Jaja bilder och plocka disk var det...





En ledig helg..

2010-06-11 @ 10:50:47

Hej vänner!

Det är fredag och det betyder helg. Jag har för en gångsskull en ledig helg.. härligt. Det i sin tur betyder att jag får spendera många timmar tsm med min Niklas och min Molly. Vad vi ska hitta på vet vi inte än det återstår att se.
Jag tänker börja dagen med att tvätta o städa lite medans vädret är som det är!
Sedan ska jag göra mig klar till älsklingen kommer o sen är det för oss att bara hitta på något. :)

Det är bäst att passa på att ta vara på de lediga stunderna för snart börjar jag på mitt sommar schema och då blir det inte så mycket till ledighet. Det var väldigt skönt att få lite ledig efter att ha jobbat sex dagar i streck. Det tar på psyket kan jag säga men det blir pengar i slutändan!

Kan även säga att jag tycker det är skönt att det inte är sol idag för min täppa har släppt en aning. Så fort det är sol och alla klipper gräs mm så täpps min näsa igen och till slut så får jag ont i bihålorna efter all täppa!
Så idag vänner kan jag andas utan nässpray!Ett framsteg.!

Vilket svammel jag kommer med.
Nu ska jag kika klart på våra bästa år för att sedan gå ut med mollsan och köpa tvättmedel och sätta igång här hemma!

Ha en toppen helg.

Puss o kram

Åhh så störande..

2010-06-09 @ 15:08:16

Hej hej..

För ungefär två minuter sen hade jag skrivit ett långt inlägg här på bloggen om dittan o dattan och så skulle jag precis kopiera det hela så står det helt plötsligt att sidan inte kan visas och tjopp så var allt de som jag skrvit borta!! MORR!!... riktigt störande..
Men jag gör ett nytt försök då.. passar på medans jag har tid.

Idag har jag jobbat, kom hem halv två, tog med mollsan ut på en promenad då.. när jag kom hem så blev jag sådär jättesugen på scones så jag slängde ihop några sånna och nu sitter jag här och är proppmätt efter att ha ätit en massa scones. Det är så enkelt o gott :)

Det har blivit rätt så mycket jobb denna vecka kan jag tala om.. och ingen är gladare än jag för det betyder desto mer man jobbar desto mer får pluskan att ta hand om :)

När jag sitter o skriver nu så känner jag lite smått hur det rör sig inne i magen. Känner som små sparkar eller något på ett o samma ställe och som återkommer lite då och då.. speciellt när jag retas/bökar lite med magen då känner jag hur lilla tjejen bli förbannad och ger igen :) Riktigt mysigt.. hoppas de inte dröjer länge till innan niklas också får känna på dessa mysiga sparkar som våran lilla tjej lägger av :)

Medans vi ändå pratar om bebis så kan jag säga att jag och niklas har funderat mycket på namn till den lilla i magen. Innan vi visste kön o allt så hade vi namnen.. pojk: Alvin och tjej: Thelma eller Ebba.. var vi lite sugen på.
Men jag var och är fortfarande lite skeptisk till att ha ett namn innan vi sett barnet med tanke på om den passar i namnet eller inte.. Men så kom NIklas med ett ypperligt förslag om namn.!
Han tyckte nämligen att våran lilla tjej ska heta Wilma. När han sa det namnet så föll allting på plats liksom. Det är klart att vi bär på en Wilma. Våran lilla tjej ska heta Wilma.. Vi har även diskuterat om hur vi ska stava det namnet.. vi var inne på från början att stava det med ett enkel V men så kom vi fram till att det ser bättre ut med Wilma..

Så alla, våran lilla älskling ska heta Wilma Öberg! ett helt underbart namn tycker jag.
Så var det slutfunderat på det också. :)

Nu ska jag försöka att få ut detta inlägg till er innan allt försvinner igen!
Ha en toppen dag.

Puss o kram

Åhh så störande..

2010-06-09 @ 15:06:39

Hej hej..

För ungefär två minuter sen hade jag skrivit ett långt inlägg här på bloggen om dittan o dattan och så skulle jag precis kopiera det hela så står det helt plötsligt att sidan inte kan visas och tjopp så var allt de som jag skrvit borta!! MORR!!... riktigt störande..
Men jag gör ett nytt försök då.. passar på medans jag har tid.

Idag har jag jobbat, kom hem halv två, tog med mollsan ut på en promenad då.. när jag kom hem så blev jag sådär jättesugen på scones så jag slängde ihop några sånna och nu sitter jag här och är proppmätt efter att ha ätit en massa scones. Det är så enkelt o gott :)

Det har blivit rätt så mycket jobb denna vecka kan jag tala om.. och ingen är gladare än jag för det betyder desto mer man jobbar desto mer får pluskan att ta hand om :)

När jag sitter o skriver nu så känner jag lite smått hur det rör sig inne i magen. Känner som små sparkar eller något på ett o samma ställe och som återkommer lite då och då.. speciellt när jag retas/bökar lite med magen då känner jag hur lilla tjejen bli förbannad och ger igen :) Riktigt mysigt.. hoppas de inte dröjer länge till innan niklas också får känna på dessa mysiga sparkar som våran lilla tjej lägger av :)

Medans vi ändå pratar om bebis så kan jag säga att jag och niklas har funderat mycket på namn till den lilla i magen. Innan vi visste kön o allt så hade vi namnen.. pojk: Alvin och tjej: Thelma eller Ebba.. var vi lite sugen på.
Men jag var och är fortfarande lite skeptisk till att ha ett namn innan vi sett barnet med tanke på om den passar i namnet eller inte.. Men så kom NIklas med ett ypperligt förslag om namn.!
Han tyckte nämligen att våran lilla tjej ska heta Wilma. När han sa det namnet så föll allting på plats liksom. Det är klart att vi bär på en Wilma. Våran lilla tjej ska heta Wilma.. Vi har även diskuterat om hur vi ska stava det namnet.. vi var inne på från början att stava det med ett enkel V men så kom vi fram till att det ser bättre ut med Wilma..

Så alla, våran lilla älskling ska heta Wilma Öberg! ett helt underbart namn tycker jag.
Så var det slutfunderat på det också. :)

Nu ska jag försöka att få ut detta inlägg till er innan allt försvinner igen!
Ha en toppen dag.

Puss o kram

V 18 blev v 17..

2010-06-07 @ 11:12:58

God morgon!

Idag var det ingen sol när man vakna eller. lite skänt faktiskt så det slipper bli så himla varmt i sovrummet. Har sovit som en prinsessa inatt.
Jag drömmer dock lite tokiga drömmar men det hör väl till när man är gravid.

Idag på schemat står det jobb.. likaså hela veckans schema så står det jobb på den :) Underbart att jobba lite innan man ska hem sen o vara mamma ledig. Snart går jag också på sommarschemat och då är det full fart från v 25 till 33 ;D Förutom den veckan då vi ska testa på husvagnslivet.. vilket jag längtar så otroligt mycket till..
Jag vill till öland nu!!

Iaf så på ultra så visades det att jag var istället för i vecka 18 (17+3)så blev jag tillbakaflyttad till vecka 17 (16+3). Men idag mina vänner går jag in i vecka 18 igen :) Låter kanske krångligt men så är det..
Jag kan även känna lite små mini sparkar där inne synd bara att inte niklas kan känna dem än.. det är så himla mysigt. Längtar tills man känner med och kan dela med sig det  till min älskade sambo som så gärna också vill känna.

Annars då? Snart blir det en promenad och mina tankar är bara nästan i huset.. jag planerar och har mig. Vet hur jag vill att det ska se ut med färger och allt. Tänk om man kunde få flytta in nudå så hade allt nästan varit klart innan bebis kikar ut. Men jag ska försöka att göra så mycket som möjligt så fort vi flyttar in så det mesta är klart innan lilla tjejen kikar ut, för då vill man bara mysa och njuta av livet som mamma och pappa!

Nä ut var det.. först snyta min hemska näsa som är full av pollen..usch hatar pollen.
Någon som vill byta näsa?

Ha en toppen dag.
Puss o kram

En liten räka..

2010-06-06 @ 23:52:14

God kväll, eller kanske natt?
Hursom..

Jag har haft en fullsmetad helg, men ack så underbar.

Fredagen vad dagen då vi för första gången fick se vårat lilla barn genom ultraljud. Jösses vad häftigt det var.. helt otroligt. Synd bara att tiden där inte varade så länge. Men vilken mäktig känsla att få se att det verkligen ligger ett litet liv där inne i min mage och rör sig så pass mycket även fast man knappt känner något.
Det går inte att beskrivas, det måste upplevas.
Kan ju också tillägga att barnmorskan dock inte var den bästa som vi hade. Hon förklara inte mycket utan man fick hela tiden fråga själv om saker o ting. Så jag är väldigt besviken på henne.. ska höra med min barnmorska om man inte kan få göra ett till ultra där man får reda på mer saker och få mer liksom mer förklaring på vad som är vad. Jaja får höra med henne imorgon då jag ska ringa henne.
Vi tog även reda på könet. Det var svårt att se då den lilla låg som en räka med fötterna ända uppe i ansiktet. Men hon såg ingen snopp sa hon och hon trodde att vi väntade en lite flicka.. så frågan är hur mycket man kan lita på det? Samtidigt så tycker jag att hade hon varit allt för osäker på könet så hade hon kunnat sagt det och förklarat att hon inte riktigt kan se vad det är. men hon trodde som sagt en flicka. Jag själv trodde från första början att jag vänta en tjej. Spelar ingen roll vilket kön det är bara det är friskt och mår bra.

Ja inte nog med att vi var på ultra så hann vi med en grillning hemma hos denise o fredrik för att sedan åka vidare upp mot bessemerfesten och käka en langos.. så himla smarrigt.!!
Lördagen bestod av jobb och en massa crousing(vet inte hur de stavas riktigt) i hofors. Söndagen blev det också jobb och sedan åkte vi in till gävle och hämta hem våran vagn som bebis ska ligga i sen. Det blev en brio vagn. Smidig och alles ypperlig. Får lägga upp lite bilder imorgon så får ni se :)
Till kvällen blev det tacos på vallingatan, alltid lika mysigt när alla är samlade.. älskar det!!

Nä vänner ska ta o krama om min älskling nu så hörs vi senare.

puss o kram

Suprise..

2010-06-03 @ 09:41:27

God morgon.

Jag ligger fortfarande i sängen och väntar faktiskt på att klockan ska bli 10. Vaknade 9 för att jag trodde att banken öppnade då men tjii fick jag de öppna en timme senare.

Till det som jag skrev om i gårdagens inlägg så ska jag berätta nu den stora händelsen för oss iaf.

VI HAR BLIVIT HUSÄGARE!! Jösses...
Vi skrev kontrakt igår och det känns bra. Det ända som vi har lite panik över är att hinna få en tid på banken innan fredag för då ska handpenningen in. Det går riktigt fort med allt nu!
Men vi är supernöjda och glada. Stolta husägare helt enkelt.! Nu längtar man bara på att få flytta in och få dona och fixa som man själv känner för och göra det fint i sitt eget hus och trädgård.

Inflyttningen sker 1 sep i och med att vi har 3 mån uppsägningstid på lägenheten. Känns så långt bort men det kommer nog gå snabbt.

Mina drömmar har verkligen slagit in. Har faktiskt känt lite panik över att bo i en lägenhet när man ska få barn, inte alls på samma vis som att låta de få växa upp i ett hus med trädgård o allt. Inge fel alls med lägenhet men bara det att jag får en instägd känsla gentemot både barnet och Molly framför allt. Jag vill kunna släppa ut henne på våran gård där hon får springa lös alles själv. Helt underbart..
Men som sagt det är några mån kvar.

Annars idag då så jobbar jag från och med 15:00 till 20:00 och Niklas sticker iväg och spelar match. Allt är precis som vanligt fast kanske en aning gladare :)
Tänk att imorgon är dagen som vi väntat och längtat så mycket efter. Redan när man var i sjätteveckan så fick vi denna ultratid och då kändes det riktigt långt tills imorgon och tjopp så är det helt plötsligt 4 juni och dags för ultra..  Hoppas första sep kommer komma till oss lika snabbt..

Ha en fortsatt bra dag.

Puss o kram

Drömmar som blir verklighet..

2010-06-02 @ 14:13:30

Hej vänner!!

Jösses vilket väder, och det skulle fortsätta vara såhär hela veckan hörde jag någon sa.

Har fått mycket gjort här hemma idag. Började med att gå på praktiken som jag har när jag inte jobbar. Det giiick bra och motion fick man på köpet, kanon :)

När jag kom hem så tog jag tag i hemmet och min utspillda oboy som jag lyckades hälla ut i soffan imorse.. men tur att jag skyddar soffan med filtar så inga fläckar alls blev det på själv soffan. Ibland lär man få ha lite tur med sig. :)

Nu sitter jag här och ska förbereda mig mentalt på att gå ner i tvättstugan och slänga i allt i tumlaren för att sedan hoppa in i duschen och göra mig klar.

Iaf jag prata om drömmar i något inlägg och har varit väldigt tankspridd de senaste dagarna, kan säga att jag fortfarande är det. Vad jag menar med rubriken få ni vänta tills senare ikväll för då berättar jag för er.. Det är iaf en dröm som blir sann och jag är överlycklig.
Hoppas ni blir sådär lagomt nyfikna nu, för det hade jag varit om jag läste något sådant hehe..

snart är det fredag också, härligt. det ska bli så spännande.. tänk om man kunde känna en spark eller något mer än att det ibland kittlas i magen. Jag har fått en liten mage men den är verkligen inget att skryta över för så stor är den inte :) Men det kommer nog.

Jaja tvättstugan var det.

Vi hörs..


Det går bra nu kompis ;)

Puss o kram