Hemmagjort..

2010-06-14 @ 19:51:15

God kväll..

Så var det full fart på vardagen igen och en ny vecka. Det är måndag och även jag har jobbat idag. Underbart.. Har blivit mycket jobb på sistonde faktiskt vilket jag gillar. Jag kör på så länge jag orkar.
Folk frågar mig hur länge jag ska vara mammaledig sedan. Det kan jag inte svara på gott folk. Jag har sagt det att jag kommer att jobba lite då och då korta skift även när bebisen kommer. Sen om det bli två veckor efter födseln eller ett år det återstår att se. Men jag vill att niklas ska vara hemma med lillan med. Det fixar han galant. Vet iaf att jag ska sommarjobba redan nästa sommar och då är barnet ett halvår, så då får niklas vara hemma med henne o mollsan medans jag tjänar pengar plus att jag spar mamma dagar!

Nu hoppas jag inte att ni tolkar detta fel.. jag kommer självklart vara med vårat barn mycket och ta hand om det. Ingen tvekan om det. Men man får inte glömma att barnet har både en mamma och en pappa som kan precis lika mycket. Plus att jag och niklas redan pratat om det och är helt överens. Han längtar efter den dagen då han själv få ta ansvar över lillan och känna att han också duger så det inte bara blir mamma hela tiden!

Vi kommer att vara ett par flexibla föräldrar.

Iaf så till rubriken.. just nu sitter jag o skriver med en kurrade mage kan jag säga.. Niklas kommer när som helst hem efter att ha tränat och då är det hemmagjorda köttbullar och färskpotatis som ska glufsas i.. med lingonsylt till såklart. Hur gott är inte det då? Underbart gott...
Det ska vara hemlagat, det är alltid godast.. kanske inte det snabbaste alternativet men helt klart värt all tid för dess goda smak.
Nä ska röra om lite nu o se om potatisen kokat klar så hörs vi en annan dag.!!


Puss o kram


Kommentarer

Postat av: Anne

Du har helt rätt. Så jävla egoistiskt av alla mammor som tar alla dagar själv!!! Papporna ska också få vara hemma!! :)

2010-06-14 @ 21:30:02
URL: http://anonnone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback