Rädd för bolibompa...

2011-05-04 @ 10:56:17

Hej vänner!

Kanske en aning mildare väder idag va?? Tyckte det kändes som det när jag var ut med soporna. Kan ju ha fel med.
Som vanligt vid den här tiden så sover lillan och har sitter o kikar på våra bästa år. Har redan hunnit med diskningen.
Innan lillan somnade så satte jag på bolibompa åt henne och hon satt snällt i hennes gåstol och kikade på det, varpå den där draken hoppade upp och lillan hoppade nästan ut stolen så rädd hon blev. Det blev väl för hastigt för henne så hon blev rädd. Blev inge grin eller så men jag kunde inte låta bli att skratta, lilla fisen våran! 

Igår kväll så var vi ner och kikade på fotboll, storvik hade seriepremiär. Tyvärr så förlorade de med 2-1. Niklas var inte med pga hostan som han fortfarande har. Jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Det var rent ut sagt svinkallt igår. Lilla hjärtat hade de bra iaf. Jag plockade fram vinter sakerna till vagnen hennes, som fällen och några filtar, hon sov sig igenom hela matchen och var varm och skön när vi kom hem medan mamman o pappan huttra för livet. Vi tände en brasa för att tina upp.

Idag på schemat står det BVC besök för att Wilma ska få sprutor. Hon fick ju inga förra veckan pga hostan och förkylningen men nu är hon bättre och ska få dom idag istället. Håller alla mina tummar för att hon slipper feber! 
Hua hua, de är så jobbigt när dom sticker henne och hon skriker till men det ska väl gå bra hoppas jag. 

Efter sprutan så ska vi ut och gå med Anna och Lucas. 

Nä kika klart på våra bästa år för att sedan snusa på min bebis. 

Ha en toppen dag. 

puss o kram  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback