Sota skorsten..

2011-05-24 @ 18:03:23

Hej Hej!!

Hoppas ni inte blåst bort i detta väder. Helt otroligt vad det blåser.
Jag skulle ut och kasta soporna tidigare och höll nästintill på att blåsa bort. Och mitt hår som var nyduschat, tillplattat och jag lagomt nöjd så blev det katastrof efter att bara ha sprungit ut med soporna. De som en gång var nyplattat var nästintill krulligt igen. FET SUCK! Var ju bara att ta till plattången igen och räta ut de krulliga igen!
Idag har vi faktiskt inte gjort så mycket. Bara varit hemma. Anna och Lucas kom förbi på en kaffe. Annars som sagt bara varit hemma.

I helgen blev det lite marknadskikande här på byn. Var väl inte så mycket att hurra över men man lär väl ställa upp för byn när de väl händer något :)
Mot kvällningen så fick vi fin besök utav Marie och hennes härliga barn, Niklas, Felicia och lilla Vincent. Jag fick snusa bebis så min dag var räddad :) Efter finbesöket så var vi iväg till hofors en vända och träffa Johanna med barn.
Söndagen tog vi de lugnt. Nicke var ute i garaget och jag o lillan grejjade både inne och ute. Sedan var de dags för fotbollsmatch vilket inte gick så bra de förlorade.
Mamma och pappa min kom lagomt till fotbollen så de följde med o kikade. När vi kikat i ca 90 min så begav vi oss hemåt för att starta grillen. De hade köpt med sig en massa kött mm som vi skulle grilla. De blev så lyckat. Riktigt gott. :)
Tusen tack mammsen och pappsen min <3

Jo en sak hände idag iaf. och de var att sotarn var hit och skulle sota skorstenen. När man tänker på sotan så tänker man sig en lite äldre karl med ansiktet full i sot. Men ack så fel man kunde ha... våran sotare som kom idag var för det första ingen karl och för de andra så var hon inte skitig någonstans. :)

Så var de med det.
Imorgon väntar besikting utav bil.. återstår att se om den går igenom.

Nä nu ska jag kika till min lilla älskling som sover.

Ha en bra kväll allesammans.

puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback