Springa i trappor men ändå...

2010-10-28 @ 10:49:51

ingen bebis :D

Morn morn eller god förmiddag, vilket som!

Igår som sagt så var det dags att hjälpa jempa att flytta till en lite större lägenhet. Kan också nämna att båda lägenheterna låg högst upp. Ena lägenhetn hade ingen hiss medan den andra hade de men den var ju såklart fullproppad med grejjer så man inte fick plats utan fick ta trapporna :D
Jag klagade inte. Jag sprang bokstavligt talat i trapporna för att åtminstonde få känna någon form av smärta som säger att snart är det dags.. Men icke!!
Jag kuta upp o ner bubba några grejjer som jag kunde ta men kände varken något då eller när vi kom hem och inget idag heller.!
Envisa unge, mamma vill ju ha dig i famnen NU!!
Får ju inte glömma att jag har ju inte BF tid förens den 14 nov. Men jag vill NU!!

Det gick iaf bra med flytten.. var som sagt några grejjer att flytta.

Min kära sambo måste verkligen vara hur trött som helst.. har blivit några långa dagar nu. Han har denna vecka knappt hunnit varit hemma något, utan det har varit först jobb för att sedan bara hem en snabbvända på sisådär en kvart innan de varit dags för, hämta kök, flytta mm.. men jag hoppas han tar det lugnt i helgen. Han måste det. För han är som ett slakt när vi väl kommer hem på kvällarna.
Min kämpe det där...

Nu kika solen fram helt plötsligt.. då blir det en långpromenad lite senare men först kolla klart på våra bästa år och bara vara innan jag börjar med dagens alla bestyr.

Till kvällningen blir det Bågis o myyys med Angelina och Benjamin. :D:D Så tiden får gärna gå lite snabbare nu!

Så ser våran dag ut iaf.. hoppas ni får en lika bra dag som jag!!

Bye bye


Kommentarer

Postat av: Anna Johansson

Vi väntar med spänning på erat lilla underverk! =) Säg åt Niklas att tagga ner lite nu så han inte är helslut när bebben kommer. =) Va rädd om er!

2010-10-28 @ 16:28:28
URL: http://mrsjohanssons.blogspot.com

Postat av: Emina

Ja vi med kan jag säga :D Ja precis, men han tycker att han kan köra på nu och sen bara ta det lugnt när bebben kommer :D Hoppas flytten går bra imorgon.. äntligen får ni komma in i erat hus, som ni fått vänta! Ha det toppen..

2010-10-28 @ 23:16:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback