Hosteli host..

2011-04-13 @ 10:21:57

Hej säger vi från lite halvförkylda tallplan. :)

Ja som jag skrev, jag och lillan är lite krassliga läs IGEN!! Blir galen. Var ju bara tre veckor sen vi var förkylda, då vi var uppe i stugan och så nu?
Jag hostar så lungorna är påväg halvvägs upp.. lite täppt i näsan. Lillan nyser och hade lite feber som igår natt.
Jaja bara att bita ihop. Både jag och lillan stärker vårat immunförsvar genom allt skit som vi får i oss.

I helgen så premiärgrilla vi hemma hos anna och fredrik. Min älskling var grillmästaren och det blev super gott. Mmm... kan äta det varje dag. Tidigare på dagen så tog jag och anna med barnen och stack till valbo och var borta nästintill hela dagen. :) Lite småfynd gjorde vi..
Åter till grillningen igen. Efter maten så började vi spela kort och lite lekar. Det var så roligt.. Jag och Anna dela på en flaska vin medan papporna var nyktra och tog barnen :) Vi hade det så himla kul.
Ni är helt underbara våra älskade vänner Anna och Fredrik. :)
Söndagen gick i seghetens tecken, blir aldrig bakis med var bra seg som sagt. Bjöd hem svärföräldrarna på fika och vi satt länge och fika o prata, härligt. Det är just det som jag älskar med att bo i hus.. att har folk här hemma.. de behöver inte ringa innan de kommer, utan att folk bara kommer och går, Tar en kopp kaffe med oss. Det älskar jag! Att ha folk runtomkring mig.

Mot kvällningen så blev att färga hår. Anna på mig och tvärtom. Vi blev så snygga i håret. Har dock inte gjort något åt mitt hår ännu pga förkylningen men det kommer.. Det ska plattas och på med lite smink så blir jag nöjd :D Nu ser jag mer ut som en blekfiis :D

Jaa vad har jag mer gjort?? Hmm.. har faktiskt inte haft så mycket ork till något varken idag eller igår så det har inte hänt så mycket. Men däreemot så har min storälskling mycket energi.. det händer mycket i våran hall.. har ingen hall kvar vill jag säga :D men snart så. Bara vänta in rörmokarn och elektriken sen så kan Niklas köra på och börja göra hallen kvar. kommer bli såå fint :D Men jäklar i min låda vad det dammar och vad skitit det blir i hela huset. Men det är nog värt allt detta när det väl är klart. Får knäppa lite kort sen och visa er.

Nä nu ska jag äta lite frukost.
Vi hörs vänner..

Puss o kram


Kommentarer

Postat av: Victoramy

God bless you

2011-11-08 @ 11:55:58
URL: http://victoramy.blogminds.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback