Man vill mycket..

2011-02-02 @ 23:56:58

God kväll vänner!!

Här sitter jag i mina ensamhet i vardagsrummet och har lite som en egentid och bara är. Mina tre hjärtan sover så gott sen en timme tillbaka ungefär.
Ibland behövs den här egentiden... bara få vara Emina, inte mamma, inte matte eller sambo. Utan bara mig själv. Samla lite krafter, njuta av tystnaden och få tänka på allt mellan himmel och gjord. Känna efter och diskutera med mig själv.
Tycker inte ni också att de kan vara skönt med egentid ibland?

Ja som sagt här sitter jag, har faktiskt släckt ner de flesta lamporna även fast jag är fruktansvärt mörkrädd men så länge teven är på och jag har lite ljud så går det hur bra som helst. Sitter här och funderar över hur lyckligt lottad jag egentligen är och vad har jag liksom gjort för att förtjäna att må såhär toppen som jag faktiskt gör? Mitt mående beror ju på mina underbara älsklingar här hemma men också vänner och familjen :) Utan er alla så hade jag säkerligen inte mått så bra. Det är ni som sätter färg på min värld :)

Var beredd, detta kommer bli ett tänkar inlägg... för jag just en funderare och blir det ännu mer när jag får en stund för mig själv. Då svävar mina tankar och drömmar iväg...

Som rubriken lyder.. man vill så mycket! Ja det är verkligen så. Som människa är man aldrig nöjd.. får man ett lillfinger så vill man helst ha hela handen men det bästa vore om man fick hela armen och tror ni att man nöjer sig då? NEEJ man vi säkerligen ha mer än armen med. Så funkar en människa. Aldrig nöjd! TYVÄRR säger jag bara. Det är sällan vi stannar upp och tänker på vad vi har och glädjs åt det, utan det blir att man bara tänker på alla saker man vill ha eller göra. Nu talar inte jag om hur alla är utan jag pratar om hur de flesta funkar och framförallt hur jag fungerar :) Så att ingen tar illa upp eller såå..
Och även fast jag varje dag tänker på saker som jag skulle vilja ha som tex till huset.. och hur snabbt jag vill ha allt detta.. hur ivrig jag blir så fort jag får för mig något. Men ibland som tex nu så kommer det över mig en känsla, en känsla av lycka och glädje. Då sitter jag och tänker att jag har ju egentligen allt. Jag är frisk vad jag vet och har hälsan med mig, jag har en underbar och härligt vacker familj, min alles egna lilla familj. Jag har mina vänner. Faasiken prylar är inte allt. Nej nej utan det är människorna runtomkring en som är ens allt och att man får vara frisk.
Är man inte frisk då har man inte mycket.. då är ens störta önskan just då att få ha hälsan i behåll. Det är det jag menar, vi som har hälsan i behåll vi strävar efter nya prylar mm.. när vi egentligen har allt!
Det här kanske lät konstigt.. men jag skriver bara det jag tänker och tycker nu. Så svårt att få ner alla tankar i en text men jag gör så gott jag kan. Det jag vill komma fram till iaf är att vi alla borde stanna upp ibland och riktigt känna efter. Känna hur bra man har det, och kanske börja klaga lite mindre på skitsaker. Uppskatta mer det man har..

Jag borde egentligen sova nu.. men vad sjuttsiken, sova får jag göra i graven. :)

Medans jag sitter och skriver en massa nu så lyssnar jag samtidigt på en utan mina allra bästa favoriter. Det är nämligen Magnus Uggla.. hör och häpna, vaaafaaan tänker säkert vissa nu! Men så är det.
Jag lyssnar på Magnus Uggla med låten 1:a gången. Sån vacker låt och text. Så sant så sant det han sjunger. Så ta och lyssna på den ni med vettja.

Den får mig att tänka på våran lilla underbara dotter.. hualigen tänka sig att hon en vacker dag kommer bli stora tjejen. Tänk när hon får kyssa en kille för första gången, som texten lyder. Eller när hon blir sådär hopplöst kär.
Ojojoj... får ju en tår i ögat av tanken. Mammas lilla älskling...

Nä nu ska jag inte tråka ut er mer, tycker redan synd om er som läst igenom allt detta.. som kan tyckas som svammel. Men glöm inte att det är bara mina tankar o funderingar!

Jag avslutar inlägget med att citera kära Magnus Uggla i min favorit låt 1:a gången.

DE LIV SOM DU HAR, ALLA TUSENTALS DAR PASSERAR PÅ ETT LITET KICK, SÅ MEDANS DITT HJÄRTA SLÅR AN PASSA PÅ OM DU KAN, FÅNGA VARJE ÖGONBLICK!!!!

Puss på er alla!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback