Matvrak..

2011-02-07 @ 17:55:41

Halloj vänner..

Hoppas ni haft en bra måndag.
Våran har varit helt okej faktiskt..
Vi klev upp jag o lillan och tog det lugnt, käkade frukost och kikade på våra bästa år.
Vid tolv, halv ett tiden så stack vi till hofors för att ta en fika med Marie och Jessie.. mycket trevligt. Tack för det tjejer :) Lillan skötte sig bra.. charma som vanligt. Blev lite hungrig efter en stund men morsan inte maten långt bort för som sagt så har vi ett matvrak till dotter. Jösses som hon äter. Precis som pappsen sin.. skriker när hon är hungrig och det är akut då.. låter som hon aldrig får mat när hon sätter igång och så är självklart inte fallet.
Igår fick vi inse att Wilma växt  och öka på hennes ersättning. Förut åt hon 90ml ibland och ibland 120ml. Men igår kom vi på att hon behöver nog mer.. hon står sig inte så länge på varken 90 eller 120ml.. så igår tog vi fram de större flaskorna och gjorde i ordning 150ml och tjopp så har vi helt plötsligt en mycket nöjdare tjej! Så nu kör vi på det ett tag då får se när man lär öka på lite till igen då.
Man liksom fastnar i ett mönster det blir liksom, jaa men hon blir mätt på 120ml för hon har nästan alltid lagt en liten kräka efter att ha ätit det och då har man automatiskt trott att hon är proppmätt då eftersom att hon kräkts. Men som sagt när vi gav henne 120 eller 90ml så åt hon oftare än nu.. nu står hon sig mycket längre och lägger inte alls nå kräkor nu.. någon liten enstaka då o då men hon är som sagt mer nöjd nu och vi har insett att våran tjej växer med en sprakande fart :)

Intressant  va och läsa om lillans matvanor haha :D Jaja de som det är.. ni får helt enkelt ta det ni som läser annars är de bara att lämna bloggen :)

Just nu är hon hur nöjd som helst.. hon har ätit och bajsat en blöjja full så nu ligger hon här bredvid mig och pratar som sjutton med ljusstakarna som vi har :D GOSNÖÖÖRE!!

Strax blir det en promenad med Anna och Lucas tror jag..
Ikväll vänner börjar 112 på liv och död igen och det får vi inte missa :D

Nä nu ska jag skicka ett sms till Anna.

Ha en toppen kväll.

Puss o kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback