Sakta med enorm saknad.

2011-02-28 @ 11:01:48

Hej hej!

Var över en vecka sen jag skrev nu va?
Har varken haft orken eller lusten till att dela med mig av min vardag, för den har varit riktigt jobbig vissa stunder.
Det var en vecka sedan som vi tog bort våran vackra familjemedlem Molly <3
Saknaden är enorm och vissa stunder riktigt skitjobbiga. Tur sånna gånger att vi har våran älskade dotter som lyser upp våra dagar.
I helgen så flydde vi från vardagen, vi åkte till lillhärdal för lite umgänge och skoteråkning. De behövdes och riktigt härligt att få både köra och sitta bakom på skotern. Var ju över ett år sen man gjorde det sist pga att vi väntade Wilma då!
Synd bara att tiden går så jäkla snabbt när man är där uppe.
Och att bero på våran lilla tösabit så har hon blivit så stor.. våran goding! Hon väger för tillfället 6 kg och är 60 lång. Det går undan månitro :D Hon är så med nu.. skrattar och pratar hela tiden. Det ska inte liggas ner nå mer heller utan nu ska det sittas för det är de roligaste som finns. Så när vi äter så sitter hon i sin stol bredvid oss o kikar helnöjt. Hon håller även i flaskan själv när hon äter. Åhh våran älskling vad hon utvecklas snabbt o blir stor! Vart är den lilla grodan som jag nyss kläckte ur?

Jaa, jag och Niklas utvecklas vi med. Vi blir bara starkare o starkare för varje grej som händer. Vi är mer kär i varandra än någonsin och har en sån speciell relation till varandra som nog få har. Tur jag har min storälskling, han är min trygghet och finns där för mig när allt bara känns skit. Sen är han också världens bästa pappa. Han är så go med Wilma. Vi får nästintill slåss om vem som ska hålla i henne. När jag vill gosa o kramas med Wilmis så får jag slita bort henne från pappa sin.
Niklas börjar tycka det är så kul nu när hon är mer med. Gemfört med när hon var nyfödd för då var det bara mamma som gällde och de kalrt att papporna känner sig utanför då. Men nu har det nästan vänt. Nu är de pappsen som gäller :D

Mina vackra älsklingar. Ni äger mitt hjärta! <3

Även fast den vackraste ängeln lämnar jordelivet så kommer hon föralltid att finnas med oss. Det kommer alltid att vara vi fyra.

Vi älskar o saknar dig Molly, går inte en dag utan att vi ägnar en tanke åt dig <3

Nä nu ska jag kika klart på våra bästa år och sedan ta tag i Wilma och berätta för henne hur mycket jag och hennes pappa älskar henne :) Nä kyssa sönder dotter var nästa..


Ha en bra dag allesammans.

Puss o kram


Kommentarer

Postat av: Malin Berglöf

Vad fort det går med dom små liven :) från liggandes till sittandes, och rätt som det är springer hon också, det kan jag lova av egen erfarenhet ;P Tråkigt med eran hund :/ Vet hur det känns, det blir som en i familjen och svårt att förklara på något vis. Hoppas att allt är bra med eran lilla familj annars Emina ! :)

2011-02-28 @ 11:35:41

Postat av: Emina

Ja verkligen, det är helt sjukt men samtidigt så underbart att se de små utvecklas :) Det är så tråkigt men det är bara att bryta ihop o komma igen hon kommer alltid att finnas i vårat hjärta o minne :) Det är bara bra med oss hoppas allt är bra med er med. Var längesen vi sågs nu! Ha det toppen. Kram på dig

2011-02-28 @ 13:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback